۱۷ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۴
کد خبرنگار: 895
کد خبر: 84965050
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

معاون وزیر علوم: راه‌اندازی رشته‌های دانشگاهی باید متناسب با ظرفیتهای منطقه باشد

گناباد-ایرنا-معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برای راه‌اندازی رشته‌های دانشگاهی باید به ظرفیتهای خاص هر منطقه در بخشهای مختلف اعم از علمی، صنعتی و معدنی توجه شود.

مرتضی فرخی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از مرکز رشد فناوری گناباد طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دانشگاهها و مراکز آموزش عالی باید رشته‌های کاربردی و دارای متقاضی بیشتر و متناسب با صنایع و پتانسیلهای بومی منطقه‌ای را بیشتر مورد توجه قرار دهند.

وی ادامه داد: وزارت علوم،تحقیقات و فناوری این آمادگی را دارد بر اساس نیاز دانشگاهها و مراکز آموزش عالی رشته های پر متقاضی را جایگزین رشته های بدون متقاضی در این مراکز کند، مشروط بر اینکه راه‌اندازی رشته‌های جدید، رشته های مشابه در دانشگاههای مناطق همجوار را از رونق نیندازد.
معاون امور حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: صنایع می توانند در رشته هایی که دارای متقاضی کمتری هستند نسبت به اخذ بورس دانشجویی اقدام کنند تا دانشجویانی که در این رشته ها شاغل به تحصیل هستند، شغل و آینده کاری شان تامین شود.

وی اظهار داشت: مجتمع آموزش عالی گناباد از ظرفیتهای خاصی برای ارتقاء به دانشگاه برخوردار است و با پیگیری مسوولان مربوطه مجوزهای نخست آن اخذ شده و بعد از اتمام ساز و کارهای لازم و اخذ تمام شرایط مورد نظر این مهم به عنوان یکی از مطالبه های مسوولان و مردم این شهرستان محقق می شود.

وی از مسوولان مجتمع آموزش عالی گناباد خواست که در راه اندازی رشته های تحصیلی به رشته های پر کاربرد و متناسب با ظرفیتهای خاص این منطقه توجه بیشتری داشته باشند.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به کاهش تعداد دانشجو در برخی از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور و به تبع آن مجتمع آموزش عالی گناباد گفت: توجه به رشته های پرکاربرد و دارای متقاضی و متناسب با ظرفیتهای منطقه ای در افزایش جذب دانشجو نقش زیاد دارد و آینده اشتغال و کارآفرینی دانشجویان را بعد از دانش‌آموختگی تضمین می کند.

فرخی اضافه کرد: در راستای نامگذاری سالجاری به عنوان تولید، اشتغال آفرین و دانش بنیان و تاکید خاص رهبر معظم انقلاب بر بهره گیری از ظرفیتهای تحقیقاتی و دانش بنیان در توسعه و رونق اقتصادی و اشتغالزایی، دولت سیزدهم و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این مساله را رویکرد اصلی خود در سال جاری قرار داده است.

معاون وزیر علوم گفت: برای بسترسازی تحقق این موضوع معاونت فناوری به تازگی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین سامانه ایده ها و نیازها در این وزارتخانه راه اندازی شد و در سفرها و بازدیدهای دوره ای به مناطق مختلف پتانسیلهای منطقه ای مورد بررسی قرار می‌گیرد.
بیش از ۱۰ هزار دانشجو در ۹ دانشگاه و مرکز آموزش عالی در گناباد شاغل به تحصیل هستند.
شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha