به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین برزگر روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگاران افزود: طی سالجاری بیش از یک هزار و ۳۰۰ طرح کشاورزی و غیر کشاورزی در سطح ۱۳ هزار هکتار در استان مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: در همین راستا ۲۰۰ پلاک در قالب ۱۰۶پرونده در سطح ۸۳ هزار هکتار در کارگروه رفع تداخلات مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت منجر به یک هزار و ۲۴۶ مورد اخطاریه، ۹۵ مورد حکم و ۵۳۹ مورد تخریب تبصره ۲ ماده ۱۰ شد.
رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: این عملکرد سبب شد تا مدیریت امور اراضی استان رتبه برتر واگذاری اراضی و کنترل ساختوساز در کشور را از آن خود کند.
برزگر تامین امنیت غذایی را از مهمترین اهداف وزارت جهادکشاورزی دانست و گفت: لازمه تحقق این مهم حفظ کاربری اراضی کشاورزی و جلوگیری از ساختوسازهای غیرمجاز است.
وی ارائه نکردن خدمات به ساختوسازهای غیرمجاز توسط دستگاههای خدماترسان را از مهمترین عوامل بازدارنده در این خصوص عنوان کرد و افزود: از دستگاههای خدماترسان درخواست میشود تا قبل از ارائه هرگونه خدماتی به اینگونه ساختوسازها از ادارات جهاد کشاورزی شهرستانها استعلام بگیرند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۲۵۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی است. در حال حاضر ۷۷ هزار بهرهبردار با تولید سالانه یک میلیون و ۹۵۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این استان فعال هستند.
نظر شما