سعید یزدانیراد روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تاکنون ۱۵۰ نفر در ۴۱ واحد فناور شامل شرکتهای دانشبنیان، واحدها و هستههای فناور و تیمهای کاری وابسته آنها در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان مشغول به کار شدهاند.
وی ادامه داد: حوزههای اصلی فعالیت واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد فناوری سلامت چهارمحال و بختیاری بیشتر در زمینههای تولید تجهیزات پزشکی، گیاهان دارویی، حوزه سلولی مولوکولی و تجهیزات آزمایشگاهی است.
یزدانیراد تصریح کرد: این واحدهای فناور در مراحل مختلف رشد و تجاریسازی قرار دارند و برخی در مرحله تحقیق و توسعه، برخی در مرحله تولید اولیه، برخی در مراحل تجاریسازی و تعدادی نیز در مرحله تولید انبوه هستند.
وی یادآور شد: تعدادی از واحدهای فناوری که در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان اقدام به تولید انبوه محصولات تولیدی خود میکنند که محصولات را به بازارهای داخلی عرضه میکنند و در حال حاضر صادرات ندارند.
یزدانیراد تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان از مرکز رشد فناوری سلامت حمایت کامل میکند و اعطای کمک های بلاعوض به واحدهای فناور دانشجویی، ارائه تسهیلات با همکاری صندوق پژوهش و فناوری استان و اعطای تسهیلات به واحدهای فناور مستقر از طریق صندوقهای پژوهش و فناوری که دانشگاه علوم پرشکی با آنها قرارداد عاملیت دارد از جمله این حمایتها است.
وی تاکید کرد:مبلغ تسهیلات متناسب با طرحهای ارایه شده است و سقفی برای آن مشخص نشده است ولی در اعطای تسهیلات به واحدهای فناور دانشجویی به طور معمول مبالغ ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان اعطا میشود و تسهیلات بالای ۵۰۰ میلیون تومان به واحدهای فناور دانشبنیان و با استفاده از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعلق میگیرد.
رییس دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: تسهیلات حمایتی دانشگاه ،تمامی افراد و شرکتهایی که ایدهای در زمینه فناوری سلامت داشته باشد، را شامل میشود و دانشگاه محدودیتی در پذیرش افراد و شرکتهایی غیر وابسته به دانشگاه ندارد.
وی تصریح کرد:دانشگاه علوم پزشکی استان از استقرار شرکتهای دانشبنیان در مرکز رشد فناوری سلامت چهارمحال و بختیاری استقبال میکند و حتی اگر شرکتی در منطقه جغرافیایی اُستان نباشند ولی دارای ایدهای در زمینه فناوری سلامت باشد، پذیرش آن انجام میشود.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی استان در سال ۱۳۶۵ تاسیس شد و در حال حاضر ۲۳۲ عضو هیات علمی دارد که شامل پنج استاد، ۳۳ دانشیار، ۱۶۲ استادیار، ۳۱ مربی و ۱ نفر استادیار پژوهشی است.
۱۷۰ واحد فناور در چهارمحال و بختیاری مشغول به فعالیت هستند که ۴۱ واحد از آن ها در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد مستقر هستند.
نظر شما