به گزارش ایرنا به نقل از یورو نیوز، احمد العوهلی، رئیس سازمان صنایع نظامی عربستان در این باره تصریح کرد که ۳.۳ میلیارد ریال از مبلغ مذکور به توسعه صنایع نظامی در دو سال اخیر اختصاص یافته است.
وی افزود: ۱.۸ میلیارد ریال نیز به شرکتهای مختلف و در راس آنها شرکت صنایع نظامی عربستان (سامی) پرداخت شده است.
وی همچنین پیش بینی کرد که سهم بخش صنایع نظامی در تولید ناخالص داخلی عربستان تا سال ۲۰۳۰ به حدود ۹۵ میلیارد ریال برسد.
"ولید ابو خالد"، مدیرعامل شرکت صنایع نظامی عربستان سعودی نیز در این باره اظهار داشت که این شرکت در سالهای آینده تلاشش را بر بومی سازی سیستمهای بدون سرنشین، رادارها و سیستمهای امنیت الکترونیکی متمرکز خواهد کرد.
مقامات عربستان با هزینههای هنگفت در این زمینه درصدد کاهش وابستگی اقتصاد کشورشان به نفت و متنوع کردن منبع درآمدی آن هستند.
بر اساس آخرین گزارش سالانه موسسه بین المللی تحقیقات صلح استکهلم، آمریکا ۷۹ درصد از صادرات تسلیحات به عربستان سعودی را در سالهای بین ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ و پس از آن بریتانیا با ۹.۳ درصد را به خود اختصاص داده است.
در عین حال عفو بین الملل در گزارشی اذعان کرده است که کشورهایی که هنوز به ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی تسلیحات می دهند، به عنوان شریک جنایات جنگی در یمن در تاریخ ثبت می شوند. شواهد گستردهای وجود دارد که نشان می دهد حملات غیرمسئولانه تسلیحات به ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی منجر به آسیب عظیمی به غیرنظامیان یمنی شده است.
نظر شما