به گزاری روز دوشنبه ایرنا، جرج اوکویو نماینده سازمان چای کنیا (KTDA) هدف از این حضور را آشنایی بیشتر با مزیتها و مشوقهای سرمایهگذاری منطقه آزاد ارس عنوان و اظهار داشت: بیشتر مناطق صنعتی و اقتصادی ایران را بررسی کردهایم و با توجه به ارزیابی بازارهای بالفعل و بالقوه بازارهای اروپایی و آسیایی، ارس بهترین منطقه برای توسعه تجارت چای کنیا است.
وی افزود: امروز ما از ظرفیتها و توانمندیهای منطقه آزاد ارس در حوزه صنعت و کشاورزی دیدن کرده و از فعالیتهایی که در این نقطه از ایران رخ میدهد شگفت زده شدیم.
تاجر کنیایی با بیان اینکه محصولات ما به کشورهای ایران، قزاقستان، ترکمنستان، آذربایجان، قرقیزستان، عراق و ترکیه صادرات میشود، افزود: دسترسی آسان به کشورهای مذکور با توجه به موقعیت جغرافیایی، توسعه روابط تجاری با کشورهای هدف جدید و بهرهمندی از مزیتهای سرمایهگذاری و سودآوری بیشتر دلایل ما برای انتخاب فعالیت در ارس است.
ساموئل مدیر بخش فروش چای کنیا در جبل العلی دبی و (DMCC)، در این جلسه با بیان اینکه ۶۵۰ هزار نفر چایکار با سازمان ما همکاری دارند، اظهار کرد: ما محصولات خام چای کاران کنیا را خریداری کرده و پس از پردازش و بستهبندی و ایجاد ارزش افزوده صادر میکنیم و ارس میتواند میزبان ما برای سرمایهگذاری در این حوزه باشد.
در این جلسه علی نوید سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد ارس به سوالات سرمایه گذاران کنیایی درباره چگونگی انتقال پول، اجاره سولهها، انبارداری، ثبت شرکت و صدور مجوزهای فعالیت پاسخ داد.
منطقه آزاد ارس با وسعت ۵۱ هزار هکتار در ۱۳۷ کیلومتری شهر تبریز در مجاورت دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان قرار گرفته و علاوه بر ظرفیت های صنعتی و گردشگری دارای استعدادهای مناسبی در زمینه کشاورزی است.
نظر شما