۲۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۰:۵۰
کد خبرنگار: 1423
کد خبر: 84968739
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

وجود یک هزار و ۱۳۱ پروژه نیمه تمام در استان ایلام

ایلام - ایرنا - رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام گفت: یک هزار و ۱۳۱ پروژه نیمه تمام در استان وجود دارد که برای تکمیل آنها ۱۶۰ هزار میلیارد ریال نیاز است.

امین دوست محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اعتبارات استانی تملک دارایی های سرمایه ای استان در سالجاری ۱۱ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال است که با این اعتبار حداقل ۱۶ سال طول می کشد تا پروژه های نیمه تمام استان به بهره برداری برسند.

وی افزود: سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای جذب اعتبارات بیشتر به دنبال تنوع بخشی به منابع مالی و اعتباری استان اعم از فاینانس ها، جذب حداکثری سرمایه گذاری بخش خصوصی، افزایش درآمدهای مالیاتی، تسهیلات بانکی، منابع داخلی شرکت ها، تقویت مشارکت نهادهای انقلابی و... است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام در خصوص راهکارهای جلوگیری از طولانی شدن اتمام و بهره برداری از پروژه های عمرانی گفت: تعریف یک نقشه راه عملیاتی در حوزه عمرانی یکی از این راهکارهاست که در این راستا با بررسی های صورت گرفته از یک هزار و ۱۳۱ پروژه نیمه تمام استان، ۲۵۰ پروژه زیرساختی، مانع زدا و پیشران رشد اقتصادی استان شناسایی و در دایره تمرکز نظام برنامه ریزی و بودجه ریزی سازمان قرار می گیرند.

دوست محمدی ادامه داد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی برای تأمین مالی پروژه‌های نیمه تمام و جلب مشارکت بخش خصوصی از دیگر راهکارها برای اتمام پروژه های نیمه تمام اولویت دار استان است.

وی با بیان اینکه ۲۷ فصل نظام بودجه ریزی و ۱۸ حوزه ارزش افزوده در استان وجود دارد، گفت: به عنوان مثال ارزش افزوده بخش حمل و نقل که شامل حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات است، طبق بررسی اعتبارات استانی این حوزه طی ۱۰ سال گذشته یعنی از سال ۹۲ تاکنون حدود ۳۵۲ درصد رشد داشته در حالیکه سهم ارزش افزوده این بخش طی این سال ها از ۰.۵ درصد به ۰.۴ درصد کاهش یافته و رتبه این حوزه در کشور از ۲۹ به ۳۰ تنزل پیدا کرده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام با اشاره به اینکه جهت گیری ها در استان به سمت توسعه نیست، افزود: چرا که بعضی ملاحظات قومی، قبیله ای، سیاسی، اجتماعی و ... در عملکرد مسوولان دخیل است و به این علت در استان ایلام تعریف درستی از اولویت ها ارائه وجود ندارد.

دوست محمدی در ادامه با اشاره به تفاوت های بین برنامه با نظام برنامه ریزی یادآور شد: برنامه داشتن یعنی اینکه یک فعالیت در راستای یک تعهد خاص مثل یک بخشنامه، آیین نامه و ... انجام گیرد، در حالیکه برنامه ریزی یک فعالیت مستمر است که در فرآیند اهداف، سیاست ها، برنامه ها، شیوه ها و ابزارهاست.

وی ادامه داد: دستگاه ها در استان با ۳۰ درصد خلاء عملکردی مواجه هستند و ضریب هوشی نظام اداری با بخش خصوصی متعادل نیست ، چارت های اداری جانمایی درستی ندارند و ۱۳۴ درصد خدمات ارائه شده در استان نسبت به استاندارد کشوری پایین تر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha