به گزارش خبرنگار ایرنا، مصطفی حیدری شامگاه سهشنبه در نشست علنی شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: بخشی از مشکلات مردم به پاسخگو نبودن بعضی مدیران و تعامل کم آنها با سایر دستگاههای اجرایی مرتبط است.
وی با اشاره به پرداخت نکردن عوارض واحدهای تولیدی شهرک صنعتی شهرکرد به شهرداری از سالهای گذشته افزود: این واحدهای تولیدی و صنعتی در حریم شهر واقع شدهاند و تمامی فعالیتهای خود را از طریق شهر مرکز استان انجام میدهند.
حیدری تصریح کرد: در همین راستا شهرداری شهرکرد مکلف شد برای جلوگیری از تضییع حقوق شهروندان، موضوع را از طریق مراجع مرتبط در استانداری چهارمحال و بختیاری و فرمانداری شهرستان شهرکرد پیگیری و نتیجه آن را به شورای اسلامی مرکز استان ارائه کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت و لزوم احیا و حفظ بافت قدیم و تاریخی شهرکرد یادآور شد: بازسازی بافت تاریخی مرکز استان و درآمدزایی پایدار در این حوزه با همکاری بخش خصوصی و بهرهمندی از اعتبارات ملی در دستور کار قرار گیرد.
رییس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به گلایههای ساکنان اطراف مجموعه فرهنگی تاریخی قلعه چالشتر اظهار داشت: ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری فضای رضایتبخش در این محله را فراهم و ایجاد کند.
حیدری گفت: پیشنهاد میشود ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری اتاق فکر مرتبط با حوزههای زیرمجموعه خود در شهرکرد را فعال و در آن از ظرفیت نُخبگان استفاده و بهرهگیری کند.
رییس کمیسیون شهرسازی، حملونقل و ترافیک شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: پیگیری دقیق و اصولی مشکلات شهروندان مرکز استان به تشکیل و فعال شدن کمیته مشترک بین معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، شورای اسلامی، شهرداری، راه و شهرسازی نیاز دارد.
محمدرضا بیاتی به حمایت شورای اسلامی شهرکرد از مسیر فرهنگی و گردشگری پیشنهادی رییس دبیرخانه شهر ملی نمد اشاره و تاکید کرد: برای اجرای این طرح و شکلگیری بدنه باید اصناف مختلف در این مسیر استقرار یابد.
وی با اشاره به ثبت و معرفی شهرکرد بهعنوان «سهر ملی نمد» در سال ۱۳۹۷ افزود: این عنوان باید در مکاتبات شهرداری و دستگاههای اجرایی شهرکرد طراحی و استفاده شود.
بیاتی تصریح کرد: اقتصادی شدن تمامی طرحهای مرتبط با مدیریت شهری بهویژه ارائه مشوقهایی برای تسریع در روند شکلگیری راستههای گردشگری سنتی در مرکز چهارمحال و بختیاری ضروری است.
وی برخورداری نمای مجموعه فرهنگی تاریخی قلعه چالشتر و ساختمانهای اطراف آن از بافت تاریخی و سنتی را ضروری دانست و یادآور شد: در کنار قفلهای سنتی و دستساز چالشتر باید به تولید قفلهای نوین در این محله توجه شود تا با قیمت کمتر و فراوانی بیشتر در اختیار مصرفکنندگان و شهروندان قرار گیرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: اعضای شورای اسلامی شهرکرد از نظر تخصص و اخلاق بهویژه در حوزه فرهنگی و گردشگری بیشتری همکاری را با این ادارهکل دارند.
علیرضا جیلان تاکید کرد: توجه به حوزه گردشگری از مهمترین اولویتهای در توسعه چهارمحال و بختیاری و شهرکرد مرکز استان بهشمار میرود.
وی افزود: در این راستا ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری آماده دریافت برنامهها و طرحهای نُخبگان استان و شهرکرد است.
جیلان تصریح کرد: برای طراحی و اجرای مجتمع گردشگری در ورودی مرکز چهارمحال و بختیاری با همکاری شهرداری شهرکرد اقدام لازم انجام خواهد شد.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: انجام برنامههای توسعهای حوزههای زیرمجموعه این ادارهکل در شهرکرد به همکاری شهرداری نیاز دارد.
اسماعیل رمضانی تاکید کرد: استفاده از فرصتهای موجود و افزایش تعامل با شورای اسلامی و شهرداری شهرکرد برای عملیاتی شدن طرحها ضروری و تاثیرگذار است.
وی یادآور شد: در این راستا برنامه زمانبندی طرحهای مرتبط با میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرکرد تا پایان آذرماه جاری تدوین و برای اجرا ارائه میشود.
رمضانی تصریح کرد: قفل چالشتری از حالت کاربردی به تزئینی تبدیل شده است و دورههای آموزشی مربوط به قفلسازی چالشتری سنتی برگزاری و کارآموزانی تربیت و آموزش داده شدهاند که آماده ورود به بازار کار هستند.
به گزارش ایرنا، شهرکرد بهعنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما