سردار کارگر: جوانان و نوجوانان امروز ما باهوش ترین نسل انقلاب اسلامی هستند

کرمانشاه - ایرنا - رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با اشاره به جنگ نرم دشمنان در شبکه های اجتماعی علیه نوجوانان و جوانان گفت: با وجود این همه هجمه فرهنگی باز بچه های دهه ۸۰ و ۹۰ امروز ما باهوش ترین، شجاع ترین و با تقواترین نسل انقلاب اسلامی هستند.

به گزارش خبرنگار ایرنا،سردار سرتیپ دکتر "بهمن کارگر" روز چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل سابق و جدید بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه با اشاره به ۱۶ میلیون دانش آموز در حال تحصیل کشور؛ افزود: توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه ها باید در اولویت برنامه های جدید فرهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس قرار گیرد.

وی با بیان اینکه ما باید به جایگاه و شان معلمان و استادان دانشگاه توجه ویژه تری داشته باشیم گفت: معلمان و استادان دانشگاه میزبان دانش آموزان و دانشجویان در بحث تعلیم و تربیت هستند اگر به آنان توجه کنیم آنها نیز دانش آموزان را بهتر و بیشتر با اصول و ارزش های دفاع مقدس انقلاب، پیشرفت ها و توانمندی ها کشور آشنا می کنند و هجمه های نرم دشمنان را بهتر خنثی می سازند.

سردار کارگر مهترین مولفه و عنصر پایداری و اقتدار کشور را مردم دانست و تاکید کرد در دوران دفاع مقدس همه مردم اعم از زن، روحانی، نوجوان از ادیان و اقوام و جریان های سیاسی مختلف حضور داشتند و از کشور در مقابل دشمنان دفاع کردند و نباید دفاع مقدس را منحصر به جریان خاصی کنیم.

اتفاقات امروز کشور با اوایل انقلاب اصلا قابل مقایسه نیست

رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در ادامه با اشاره به تهدیدات اوایل انقلاب مانند فعالیت گروهک‌های ضد انقلاب در چهار گوشه کشور، ترور مسئولان و مردم توسط منافقین و هشت سال جنگ تحمیلی گفت: تهدیدات و اتفاقات امروز کشور با اوایل انقلاب اصلا قابل مقایسه نیست.

سردار کارگر تشریح کرد: امروز ما در اوج اقتدار نظامی و توانمند در حوزه های مختلف پزشکی، علمی، نظامی، صنعت و دیگر زمینه ها هستیم؛ در حالیکه در ابتدای انقلاب برای دفاع از کشور در تامین سیم خاردار عاجز بودیم اما با پیروی از ولایت فقیه و تلاش شبانه روزی؛ همه آن تهدیدات را تبدیل به فرصت کردیم.

وی با بیان اینکه اگر امروز در همه زمینه ها پیشرفت و توانمندیم آن را از دفاع مقدس به اثر برده ایم، اضافه کرد: اگر هم اکنون هم در راستای خدمت گزاری و نوکری مردم تلاش کنیم و نسبت به دستاوردهای نظام به مردم جهاد تبیین داشته باشیم، مطمئنا تهدیدات و اتفاقات امروز به فرصت های جدید برای کشور تبدیل خواهد شد.

استان کرمانشاه در دروان دفاع مقدس یک استان ویژه بود

سردار کارگر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش ویژه استان کرمانشاه در هشت سال دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس از استان کرمانشاه شروع شد و پایان یافت و این استان دین خودش را نسبت به انقلاب و کشور ادا کرده است.

وی اضافه کرد: مردم کرمانشاه در طول هشت سال دفاع مقدس با وجود تمام سختی های معیشتی هم در خط مقدم می جنگیدند، هم خانواده هایشان زیر بمباران بود هم میزبان رزمندگان اسلام بودند هم به جنگ زده ها پناه می دادند.

این مسوول نظامی در ادامه بیان داشت: باید در کتاب دفاع مقدس به استان کرمانشاه توجه ویژه تری شود زیرا این دیار هم در جنگ با ضد انقلاب بودند و هم در جنگ با عراق.

در پایان این مراسم طی حکمی از سوی سرتیپ «بهمن کارگر» رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کشور؛ مدیر کل سابق سردار سرتیپ دوم «ناصر باباخانی» تودیع و سردار سرتیپ «بهروز خوشبخت» به عنوان مدیرکل جدید بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه معرفی شد.

کرمانشاه ۳۰ هزار ایثارگر دارد

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و یک هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.

بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی‌ دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول‌ الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلع‌الفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha