به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، جورگتی شنبه شب گفت: برخی شرکتهای ایتالیایی پس از این قانون به صرافت افتادهاند که به آمریکا رفته و در آنجا تولید خود را ادامه دهند. این یک فاجعه است.
قانون کاهش تورم آمریکا معافیتهای مالیاتی قابل توجهی برای شرکتهای مختلف در نظر گرفته است و اروپاییها آن را به زیان شرکتهای خود میدانند. این قانون طیف وسیعی از شرکتها، از بخش تولید خودرو گرفته تا کمپانیهاس فعال در فناوری سبز را تحت تاثیر قرار میدهد.
کاخ سفید از قانون کاهش تورم به عنوان تلاشی مبتکرانه برای احیای مجدد تولیدات و ترویج فناوریهای تجدیدپذیر یاد میکند، اما دولتهای اتحادیه اروپا معتقدند که آمریکا با دادن یارانه سخاوتمندانه به شرکت با اروپا جنگ تجاری به راه انداخته است.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت که سران اتحادیه اروپا با ناامیدی از تحقق وعده جو بایدن رئیس جمهوری ایالات متحده برای کمک به بهبود روابط آمریکا و اروپا، نگران آغاز جنگ تجاری از سوی واشنگتن هستند.
اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا گفت: عناصری در قانون کاهش تورم آمریکا وجود دارد که مقررات بازی را نقض میکند و علیه شرکتهای اروپایی تبعیض روا میدارد.
وی هفته گذشته درباره قانون ضد تورم در آمریکا گفت این قانون از سه جهت نگرانکننده است: نخست منطق «کالای آمریکایی بخرید» که بخش بزرگی از این قانون را تشکیل میدهد. دوم، معافیت مالیاتی که تبعیضآمیز است و سوم یارانههایی که میتواند به ضرر شرکتهای اروپایی باشد.
او در اظهاراتی که نشانه اقدام تلافیجویانه اروپا بر سر یارانهها است، گفت: باید با قانون ضد تورم اروپایی به این قانون آمریکایی پاسخ دهیم. ما باید مطمئن شویم که کمکهای سرمایهگذاری و اعتبارات مالیاتی راحتتر و سریعتر به بخشهای مربوطه میرسد»
اقدامات اتحادیه اروپا به غیر از پرداخت یارانه و حمایت از شرکتهای اروپایی، میتواند شامل شکایت از آمریکا به سازمان تجارت جهانی یا اعمال تحریمهای تجاری باشد.
نظر شما