استاندار: سیستان و بلوچستان پنجمین مقصد گردشگری کشور است

زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: یکی از جاذبه‌های این استان گردشگری بوده که بر اساس آخرین رتبه‌بندی اعلام شده این منطقه پنجمین مقصد گردشگری کشور است.

به گزارش خبرنگار ایرنا حسین مدرس خیابانی شامگاه شنبه در نشست ستاد خدمات سفر و شورای راهبردی گردشگری سیستان و بلوچستان اظهارداشت: خوشبختانه به‌ لحاظ امنیتی، راه‌های ترافیکی، ارائه خدمات درمانی همچون اورژانس، پایگاه هلال‌احمر و تأمین خودرویی آماده هستیم.

وی افزود:سال گذشته بیش‌ازیک میلیون مسافر و گردشگر مناطق جنوبی و شمالی سیستان و بلوچستان را به عنوان مقصد سفر خود اعلام کردند.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: با توجه به جاذبه‌های گردشگری استان برای گردشگران نیاز است اقداماتی را از همین حالا برای سفرهای نوروزی تدارک ببینیم.

وی با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی در حوزه گردشگری خاطرنشان کرد: امیدواریم با تولید کلیپ، عکس، بروشور و سایر ابزارهای رسانه‌ای به معرفی جاذبه‌های گردشگری استان پرداخته شود.

مدرس خیابانی تاکید کرد، آمادگی داریم تا امسال نیز همچون سال گذشته و حتی پرشورتر پذیرای گردشگران در استان سیستان و بلوچستان باشیم.

وی ابراز امیدواری کرد: یکی از جاذبه‌های استان پهناور و زیبای سیستان‌وبلوچستان جاذبه‌های گردشگری هست و بر اساس رتبه‌بندی اعلام شده این منطقه رتبه پنجمین مقصد گردشگری کشور را به خود اختصاص داده است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: امیدواریم بتوانیم از رونق گردشگری هم ایجاد اشتغال و هم تولید ثروت و درآمد برای مردم کنیم.

وی تصریح کرد: جشنواره مناطق ساحل نشین در چابهار نیز ۱۵ دیماه به مدت سه روز برگزار می‌شود که امیدواریم بتوانیم از قبل این جشنواره دستاوردها و ظرفیت‌های استان را معرفی و سرمایه‌گذاران را جذب کنیم.

مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: در حوزه پروازهای خارجی هم توانستم با رایزنی‌های صورت گرفته پروازهای بین‌المللی را به مقصد کویته و مسقط برقرار کنیم.

وی با اشاره به طراحی نرم افزار سفر تاکید کرد: قرار شد در این نرم افزار همه نیازمندی‌های مسافر مانند مراکز اقامتی، پمپ‌های بنزین، مراکز خدمات درمانی، مراکز تعمیرگاهی، پایگاهای اورژانس و جاذبه‌های گردشگری گنجانده شود.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: با توجه به محدودیت جایگاه‌های سوخت در استان باید حتما تمهیداتی مانند سال قبل برای تامین سوخت مسافران انجام شود.

وی ادامه داد: در مجموع ما از محل گردشگری و صنایع دستی در استان سیستان‌ و بلوچستان بدنبال ایجاد اشتغال و تولید درآمد هستیم.

مدرس خیابانی با اشاره به کسب رتبه دوم ایجاد اشتغال در کشور افزود: یکی از نقاط اتکاء در حوزه اشتغال همین بحث‌های صنایع دستی و گردشگری و مجتمع های خدمات رفاهی و بوم گردی است.

وی بیان کرد: آمادگی جذب سرمایه گذار برای احداث هتل، مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین جاده‌ای، حتی ورزش‌های ساحلی در سواحل مکران را داریم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha