حجتالاسلام محمدعلی جعفری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کار تبیینگری و فرهنگی کار یک ساعته یا یک روزه نیست بلکه زمانبر است و باید جلسات نقد و بررسی، تریبون آزاد و کرسیهای آزاداندیشی برگزار شود تا مسیر صادق و درستی داشته باشیم و کشور در مسیر آرمانهای انقلاب اسلامی، مردم و دولت خدمتگزار قرار گیرد.
وی بیان کرد: فعالیت تشکلهای دانشجویی در دوران کرونا افت کرد و تا حدودی از بین رفت اما اکنون سه تشکل در دانشگاه فعال است و تشکلهای دیگر باید از نو راهاندازی شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند گفت: با توجه به اتفاقات و فتنههایی که در سالها و ماههای اخیر رخ داد، جامعه نیاز به روشنگری، تبیین و انعکاس واقعیات دارد لذا دانشجویان و تشکلهای دانشجویی باید مسائل را تعقیب، تبیین و منعکس کنند همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند جهاد تبیین یک واجب فوری و قطعی است و باید سرلوحه فعالیت همه افراد قرار گیرد.
وی با بیان اینکه تبیینگری نیاز به یکسری اطلاعات دارد افزود: در کشور کارهای مختلفی طی ۴۳ سال گذشته انجام شده که به زبان و اعتراف بینالمللی هم تایید شده است.
حجتالاسلام جعفری اظهار داشت: دانشجویان و تشکلها باید با استفاده از منابع موجود، واقعیتها را در عرصه جهاد تبیین برای جامعه منعکس کنند؛ حوادث اخیر و حضور بخشی از جامعه بهویژه نسل نوجوان و جوان نشان داد که تبلیغات سوء دشمن در فضای مجازی به بار نشسته است.
وی گفت: در دوران شیوع کرونا زمینه دسترسی به فضای مجازی برای نوجوانان و فرزندانمان و دسترسی عمومی تسهیل شد ضمن اینکه از نظر آموزش نیاز بود اما بخش دیگر آن یعنی نظارتها مدیریت نشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند افزود: میتوانستیم از فضای مجازی به عنوان یک فرصت استفاده کنیم و اکنون هم باید با حرکت جمعی در دانشگاه، دانشجویان و تشکلها با دسترسی به منابع قوی، جهاد تبیین را برعهده بگیرند تا اکثریت دانشجویان به آگاهی لازم برسند.
وی با اشاره به فرموده شهید بهشتی که دانشجو موذّن جامعه است، اگر خواب بماند نماز امت قضا میشود گفت: دانشجویان ویژگیهای خاصی دارند که جامعه آن را ندارد لذا باید همیشه پیشتاز میدان باشد.
حجت الاسلام جعفری تصریح کرد: جامعه امکان دارد یکسری ملاحظات یا احتیاطهایی در حرکات و گفتار داشته باشد اما دانشجو صراحت لهجه دارد، آرمانخواه بوده و به دنبال واقعیت است لذا تسلیم هر چیزی نمیشود.
وی افزود: اما این خصوصیت بسیار بارز، قوی و خوب دانشجویان باید توأمان با تفکر، مطالعه و به تعبیری دانش واقعی باشد که یکی از بسترهای رسیدن به این منظور، تشکلهای دانشجویی هستند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند اظهار داشت: نمیتوان گفت در اتفاقات اخیر تشکلهای دانشجویی نقشی ایفا نکردند اما میتوانستند نقش بهتری هم داشته باشند و آگاهی لازم را در اختیار مردم قرار دهند.
وی گفت: دشمن چون دید دولت مردمی با همه توان پای کار آمده و میتواند از این پیچ تاریخی به تعبیر مقام معظم رهبری عبور کند، فشارها و تبلیغات سوء را افزایش داد و سربازان خواسته یا ناخواسته خود را وارد عرصه کرد.
دانشگاه بیرجند بیش از ۱۲ هزار دانشجو در ۳۴۰ کدرشته در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دارد و با ۳۵۰ عضو هیات علمی دارای بیشترین توان علمی و پژوهشی در استان خراسان جنوبی است.
نظر شما