«محمدعلی داستان» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان وام در سفر سه روزه هیات اعزامی صندوق پژوهش و فناوری به اراک، برای ۳۱ شرکت دانشبنیان و فناور برنامهریزی شد.
وی بیان کرد: با وجود همه محدودیتهایی که در بحث زیرساختها در پارک علم و فناوری استان مرکزی وجود دارد، با تلاشها و پیگیریهای انجام شده زمینه اشتغال بیش از یک هزار و ۴۳۰ نفر به صورت مستقیم در این پارک ایجاد شده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی ادامه داد: شرکتهای دانش بنیان این استان امسال بیش از ۲ میلیون دلار صادرات داشتهاند و امید است این مهم روز به روز افزایش یابد.
داستان اظهار داشد: پارک علم و فناوری استان مرکزی به دنبال ایجاد تحول بنیادی بین دانشگاه و صنعت است و بهرهگیری از الگوهای موفق کشور برای تحول در پارک علم و فناوری این استان با جدیت دنبال میشود.
وی گفت: استفاده از ایدههای نوآفرین از دیگر برنامههای مهم است که با جدیت در اولویت کاری برنامههای پارک علم و فناوری استان مرکزی قرار دارد.
پارک علم و فناوری استان مرکزی در شهریورماه سال ۱۳۸۱ بر اساس مصوبه شورای عالی گسترش آموزش عالی شروع به فعالیت کرد و در دی ماه ۱۳۸۲، نخستین مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری این استان، فعالیت اجرایی خود را آغاز کرد.
نظر شما