حل مشکل اشتغال جامعه ایثارگری نیازمند اقدام جهادی است

تهران- ایرنا- معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران در سالن جلسات شهید رسول‌زاده بر اقدام جهادی و همه‌جانبه برای حل مشکل اشتغال ایثارگران تأکید کرد.

به گزارش ایرنا، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در این نشست با اشاره به فرایند تدوین پیشنهادات برنامه هفتم توسعه گفت: بخش‌های مختلف بنیاد باید هر چه سریع‌تر پیشنهادات را به کمیته‌ای که نظرات را جمع‌آوری می‌کند تحویل دهند. خوشبختانه بر اساس این پیشنهادات برخی احکام در برنامه هفتم دائمی شدند و پیشنهادات مربوط در خصوص خودرو، بهداشت و درمان، شهریه دانشجویی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مطرح شده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: افزایش بودجه بهداشت و درمان ایثارگران با افزایش هزینه‌ها متناسب نیست و البته جانبازان باید از بهترین تجهیزات استفاده کنند که به دلیل شرایط اقتصادی کشور میسّر نبوده است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به تأمین ۱۹ دستگاه آمبولانس برای بنیاد گفت: برای تهیه این آمبولانس‌ها با مشکل همراه بودیم زیرا طبق قانون باید از کالاهای داخل کشور استفاده شود که خوشبختانه با مصوبه دولت این مشکل مرتفع خواهد شد.

وی با اشاره به مشکلات تهیه اروتز و پروتز برای جانبازان گفت: تهیه اروتز و پروتز در استان‌ها با مشکلاتی همراه است که باید این تجهیزات زودتر برای جانبازان قطع عضو فراهم شود.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به مشکل اشتغال ایثارگران گفت: مسئله اشتغال مهم‌ترین مشکل ایثارگران برای فرزندانشان است که مهم‌تر از مشکل مسکن است و نرخ بیکاری در بین ایثارگران ۱۹ درصد است و با وجود سهمیه و تسهیلات اقدامات انجام شده کارآمد نیست و نیاز به بازخوانی دارد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه در حوزه اشتغال مشکل جدی وجود دارد، خاطرنشان کرد: سامانه هوشمند برخی مشکلات را حل می‌کند اما باید کار جهادی انجام شود که نرخ بیکاری ایثارگران کاهش یابد.

عبدالرضا عباسپور، معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست به بیان نکاتی در مورد تأمین تجهیزات پزشکی ایثارگران پرداخت و گفت: تجهیزات پزشکی یکی از اقلام ضروری جانبازان است که برخی از اقلام داخل کشور وجود ندارد و باید از خارج کشور تهیه شود. خرید تجهیزات پزشکی حساسیت دارد و با وجود افزایش دو برابری بودجه قیمت این تجهیزات با افزایش همراه بوده است که بعضی از استان‌ها با مشکل مواجه هستند.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مرکز مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و پژوهشگاه جهاد دانشگاهی

تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی و مرکز مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای فراهم آوردن زمینه‌های همکاری علمی، تحقیقاتی و آموزشی با حضور ایرج فیضی رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی، مجید مودی رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و جواد مینویی‌فر رئیس پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان منعقد شد.

از اهداف این تفاهم‌نامه می‌توان به شناخت نیازهای کشور در زمینه‌های کاری طرفین و اولویت‌بندی آنها با توجه به ویژگی‌های گروه هدف هر یک از طرفین، همکاری و اجرای طرح‌های مشترک پژوهشی، برگزاری کنفرانس‌ها و سیمنارها علمی و تخصصی، تألیف، تدوین و ترجمه متون و کتب تخصصی مورد نیاز، همکاری و مشارکت در چاپ و انتشار متون و کتب مورد نیاز، بهره‌مند شدن طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل توان‌ فکری، تجربی، پژوهشی، آموزشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانه‌ای، رایانه‌ای و ارتباطات بین‌المللی اشاره کرد.

یکی دیگر از اهداف این نشست بحث و تبادل‌نظر در خصوص اجرای فاز دوم طرح پژوهشی «نیازسنجی اقتصادی اجتماعی ایثارگران» بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha