افشین خوشگوار روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: تا پایان سال ۱۴۰۰ در مجموع ۳۰۰ اتاق بهداشت در مدارس استان وجود داشت که در سال جاری در یک مرحله ۶۲ اتاق و در یک مرحله نیز ۱۲۰ اتاق بهداشت در مدارس استان راهاندازی شد و تعداد این اتاقها به ۴۸۲ مورد افزایش یافت.
وی افزود: ایجاد اتاق بهداشت در مدارس از محل اعتبارات سرانه عمومی از برنامه های استان است و در سال تحصیلی جاری برای راهاندازی این تعداد اتاق مدارس، ۱۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: با راهاندازی اتاق بهداشت در مدارس، فعالیتها و برنامههای این بخش از انسجام و سازماندهی مناسبتری برخوردار شده و مراقبین سلامت بهتر میتوانند خدمات بهداشتی و آموزشی خود را به دانش آموزان ارائه کنند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۲۲۰ نفر مراقب سلامت در مدارس کردستان فعالیت دارند که در این راستا نیاز استان ۴۰۰ مراقب است که امید میرود سایربخشها و دستگاههای مرتبط با موضوع برای افزایش تعداد اتاقهای بهداشت در سطح مدارس، آموزش و پرورش را یاری کنند.
خوشگوار اظهار کرد: در مدت یکسال گذشته در زمینه توسعه زیرساخت، سخت افزار و نرم افزار، توجه ویژه ای به حوزه تربیت بدنی و سلامت شده است.
او اظهار کرد: در اجرای طرح شهید سلیمانی و ایجاد فضاهای ورزشی درون مدرسه ای، ۴۲ فضای ورزشی شامل ۳۵ زمین چمن مصنوعی و هشت سالن ورزشی در مدارس استان احداث می شود.
اتاق بهداشت در مدارس پرجمعیت و همچنین مدارسی که مراقب سلامت دارند راهاندازی می شود و این اتاق ها به امکانات و تجهیزاتی از جمله تخت معاینه، قدسنج، ترازو، میزپانسمان و جعبه کمکهای اولیه مجهز بوده و اقداماتی از جمله معاینات غربالگری دانشآموزان، قد و وزن، ارائه خدمات بهداشتی و کمک های اولیه در آن انجام می شود
استان کردستان ۳۰۰ هزار دانشآموز دارد که در سه هزار و ۸۰۰ واحد آموزشی تحصیل میکنند.
نظر شما