به گزارش ایرنا، علی اصغر دریایی روز پنجشنبه در نشست صمیمی با مدیران موسسات فرهنگی قرآنی سنندج کرد: اگر بشریت در این برهه از زمان این مسیر را گم کرده، ناشی از دوری از آموزههای قرآن کریم و عدم درک واقعی از علوم و معارف قرآنی است.
وی افزود: با وجود اینکه جوامع غیر مسلمان از معارف قرآن کریم برای پیشبرد اهداف علمی و اجتماعی خویش استفاده میکنند اما ما مسلمانان در مهجوریت قرآن کریم موثر بودهایم و باید تلاش کنیم این کتاب آسمانی در زندگی ما جاری شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کردستان اضافه کرد: در بیشتر آیات قرآن کریم مفاهیم علمی را میتوان یافت که بتازگی در شُرُف اختراع و استفاده از آن هستند، با تدبر در قرآن کریم می توان بیشتر مسائل و مشکلات را حل و فصل کرد.
وی یادآور شد:همه علوم و معارف از جمله علم اقتصاد، جامعه شناسی و حتی سیاست را میتوان در قرآن کریم به روشنی دریافت و در آن تدبر و برای رفع معضلات و مشکلات بکار بست.
دریایی در ادامه با ابراز خوشحالی از خدمت به خادمان قرآن، تاکید کرد: لازم است کرسیهای قرآنی در همه شهرها و موسسات فعال سطح استان احیاء شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان عنوان کرد: آموزش قرآن کریم در هیچ مرحله ای نیاز به ابلاغ و دستورالعمل ندارد و برای ماه های باقیمانده از سال دعوت از قاریان برجسته بین المللی را در برنامه کاری داریم، اگر چه تاکنون ۲ قاری برجسته در استان حضور پیدا کرده اند.
وی با بیان اینکه در صددیم مکانی برای استقرار همه موسسات قرآن و انجمنهای فعال راهاندازی شود، گفت: انجمن دف ایران با مرکزیت شهر سنندج بزودی راه اندازی و هفته فرهنگی سلیمانیه عراق نیز با حضور فعالان قرآنی و اصحاب فرهنگ و هنر بزودی برگزار خواهد شد.
در ادامه این نشست مدیران موسسات قرآنی به ارائه نقطه نظرات و دیدگاه و توانمندیهای حوزه کاری خود پرداختند.
نظر شما