به گزارش ایرنا از خبرگزاری "سما" فلسطین، وزارت امورخارجه و مهاجران تشکیلات خودگردان فلسطین از دولت آمریکا و اتحادیه اروپا خواسته است که روابط خود با دولت آینده نتانیاهو را به میزان پایبندی و تعهد این حکومت به حقوق بین الملل و قطعنامه های بین المللی و مبانی حقوق بشر گره بزنند.
روز چهارشنبه رسانههای صهیونیستی گزارش دادند که نتانیاهو به عنوان پیروز انتخابات پارلمانی ماه نوامبر، به اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم اسرائیل اطلاع داده که توانسته پس از رایزنیهای فراوان با احزاب راست افراطی، دولت خود را تشکیل دهد.
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نیز ۲۴ آبان ماه سال جاری در گزارشی به بروز اختلاف واشنگتن و تل آویو بعد پیروزی نتانیاهو پرداخته و نوشته بود که دولت بایدن به بی بی اعلام کرده وزیران (جنگ) و امنیت عمومی را از میان افرادی انتخاب کند که آمریکا بتواند با آنها کار کند.
یدیعوت آحارونوت افزود: آمریکا نیز تأکید کرده برای موفقیت همکاری امنیتی بین تلآویو و واشنگتن، نتانیاهو لازم است که درباره انتصاب افراد در وزارتخانهها دقت کند.
انتخابات بیست و پنجمین دوره پارلمانی رژیم صهیونیستی اواسط آبان ماه گذشته برگزار شد که در آن احزاب سیاسی حامی نتانیاهو با کسب ۶۴ کرسی بر اردوگاه رقیب خود متشکل از ائتلاف «یائیر لاپید» نخست وزیر پیشبرد امور و «بنی گانتس» وزیر جنگ کنونی رژیم صهیونیستی پیروز شد.
در پارلمان آینده رژیم اسرائیل و نیز در ائتلاف حاکم آینده، بیشترین کرسی را "کیپا" پوشان (یهودیان مذهبی که کلاهی به نام کیپا برسر میکنند) و شهرک نشینان صهیونیست برعهده دارند و شمار حضور زنان بسیار اندک است.
به عقیده تحلیلگران سیاسی، حضور راست افراطی و احزاب دینی صهیونیستی و حریدی در قدرت از یک سو باعث خواهد شد که ائتلاف حاکم آینده به ریاست نتانیاهو رویکرد و سیاستهای بسیار افراطی و فاشیستی را علیه فلسطینیها در داخل سرزمینهای اشغالی و در کرانه باختری و قدس و نوار غزه در پیش بگیرد و از سوی دیگر، سطح تنشها در منطقه را افزایش دهد.
نظر شما