پژمان عقدک روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در پنج هفته گذشته هیچیک از شهرستان های استان اصفهان در وضعیت نارنجی (پرخطر) یا قرمز (بسیار پرخطر) کرونایی قرار نداشت اما این هفته یکی از شهرستان ها یعنی نایین به وضعیت نارنجی رسید.
وی با بیان اینکه رنگبندی همهگیری کووید-۱۹ بر اساس شاخص هایی مانند تعداد بستری بیماران کرونایی، انجام می گیرد، اظهار داشت: هفته گذشته هفت شهرستان استان در وضعیت زرد (نسبتا پر خطر) قرار داشت اما این هفته ۶ شهرستان در این شرایط قرار دارد.
عقدک با اشاره به اینکه سایر شهرستان های استان از جمله اصفهان در وضعیت عادی (رنگ آبی) قرار دارند، خاطرنشان کرد: در یک هفته قبل، آمار تعداد افراد محتمل به ابتلا به کووید-۱۹ و نتایج مثبت آزمایش های کرونا در استان کاهش یافت.
وی با بیان اینکه آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در استان اصفهان در هفته اخیر صفر بود، اضافه کرد: میزان بستری بیماران کرونایی در هفته گذشته تفاوت چندانی نداشت و در مجموع، شرایط کرونایی استان ثابت بوده است.
وی ادامه داد: در هفته قبل، میزان بستری بیماران کرونایی استان اصفهان بین ۳۰ تا ۴۰ نفر و بیماران بدحال در بخش مراقبت های ویژه بین ۲ تا ۵ نفر بود.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به شیوع مجدد کرونا در چین و همچنین اروپا و امریکا اشاره و تصریح کرد: لازم است مردم از ساده انگاری درباره اینکه کرونا به پایان رسیده است، پرهیز کنند زیرا پیش بینی می شود که از اواخر دی امسال، بیماری کووید-۱۹ در کشور افزایش یابد.
وی با بیان اینکه احتمال انتقال بیماری کووید-۱۹ با سویه های جدید وجود دارد، از مردم خواست تا در این فصل سرد مراقبت های لازم را داشته باشند و اگر دچار بیماری زمینه ای یا نقص ایمنی هستند، برای تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.
بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مربوط به سوم دی، ۳۴ بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که پنج بیمار بدحال تحت مراقبت های ویژه قرار دارند.
از ابتدای همه گیری بیماری کووید-۱۹ در استان اصفهان تا کنون حدود ۵۱۶ هزار نفر بطور قطعی مثبت به این بیماری مبتلا شدند و حدود ۱۲ هزار نفر جان باختند.
نظر شما