به گزارش ایرنا به نقل از اسکای نیوز، اعلام خودداری اضافهکاری کارکنان راهآهن از سوی اتحادیه «راهآهن، دریانوردی و حمل و نقل» نیز موجب ایجاد اختلال عمده در خدمات دهی تعدادی از اپراتورهای خطوط ریلی انگلستان در روز جمعه شد.
بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، کارکنان راهآهن در شب کریسمس به اعتصاب بیشتری دست میزنند.
نبود قطار موجب می شود که بسیاری از خانوادههای انگلیسی برای انجام سفرهای تعطیلات کریسمس به ناچار به حمل و نقل جادهای روی بیاورند.
شرکت تحلیلی اینریکس (Inrix) انتظار دارد مدت زمان سفر با جاده در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۴ درصد افزایش یابد.
این در حالی است که وقوع طوفان همراه با بارش شدید باران تصادف در بزرگراهها را افزایش میدهد که این موضوع نیز فشار بیشتری بر شبکههای جادهای بریتانیا اضافه کرده است.
شرکت بیمه «AA» هشدار داده است که بروز تصادفات در جادهها و جاری شدن سیل که به بسته شدن نسبی برخی از بزرگراههای انگلستان منجر شده از جمله اختلالاتی است که ترافیک بزرگ قبل از کریسمس دامن زده است.
این شرکت بیمه اعلام کرد که ۹ هزار تماس تلفنی گزارش خرابی خودرو داشته که انتظار میرود با پیوستن مسافران ریلی به خطوط جادهای، تعداد این تماسها افزایش پیدا کند.
اعتصابات ریلی، وقوع طوفان همراه با بارش شدید باران و اخلال در شبکه حمل و نقل جادهای انگلستان دست به دست هم داده تا خانوادههای انگلیسی مسافرتهای عذابآوری را در جریان تعطیلات کریسمس تجربه کنند.
به گزارش ایرنا، اعتصاب گسترده کارکنان شبکه ریلی، سیستم حملونقل ششمین اقتصاد بزرگ دنیا را که روزانه صدها هزار مسافر را جابهجا میکند، مختل کرده است.
میک لینچ رئیس سندیکای کارکنان شبکه ریلی انگلیس موسوم به «آرامتی» پیشنهاد دولت برای افزایش پنج درصدی حقوق کارکنان در سال جاری و ۴ درصد برای سال آینده را رد کرده و آن را غیراستاندارد خوانده است. او میگوید که معترضان تا هر زمان که لازم باشد به اعتصابات خود ادامه میدهند.
این درحالیست که دولت محافظهکار ریشی سوناک حاضر به ارائه پیشنهاد بهتری نیست. «مارک هارپر» وزیر حمل و نقل انگلیس گفت که پیشنهاد ارائه شده به کارکنان راهآهن «همراستا با نوعی افزایش دستمزد است که در بخش خصوصی صورت میگیرد».
وی افزود مردم این کشور در نتیجه اعتصاب کارکنان راه آهن، امسال با "کریسمس مجازی" دیگری مانند دوران همهگیری کرونا روبهرو هستند.
تحقیقات مرکز آمارهای ملی انگلیس نشان میدهد که دستمزد واقعی مشاغل در سه ماه منتهی به اکتبر گذشته ۲.۷ درصد به واسطه افزایش تورم کاهش یافته است. این درحالیست که جهش بیسابقه شاخص تورم و افزایش افسارگسیخته هزینههای زندگی، جزیره را در بدترین شرایط اقتصادی نیم قرن گذشته قرار داده است.
شاخص نرخ تورم در انگلیس براساس تازهترین گزارش اداره آمار ملی این کشور از محدوده ۲ به ۱۱.۱ درصد رسیده و کشور به گفته رئیس بانک مرکزی وارد یک دوره طولانی رکود اقتصادی شده است.
علاوه برکارکنان شبکه ریلی، سایر مشاغل عمومی نیز قصد دارند تا در روزهای آینده دست از کاربکشند. دولت در مواجهه با این وضع دست به دامن ارتش شده و درصدد وضع قوانینی است که امکان برگزاری اعتصاب را دشوار کند.
نظر شما