دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه ظرفیت بیش از پنج هزار و ۷۰۰ دانشجو را دارد

کرمانشاه -ایرنا - سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه از آغاز ثبت نام ترم بهمن‌ ماه این دانشگاه از امروز چهارم تا هفدهم دی ماه خبر داد و گفت: مراکز دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه با ۹۰ کد رشته فعال؛ ۴۳ رشته کاردانی و ۴۷ رشته کارشناسی ناپیوسته ظرفیت پذیرش بیش از پنج هزار و ۷۵۰ دانشجو را دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «سلمان شفیعی» روز یکشنبه در نشست خبری که در سرسرای مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه برگزار شد؛ افزود: متقاضیان رشته های کارشناسی ناپیوسته از امروز (چهارم دی ماه) تا چهاردهم و متقاضیان رشته کاردانی از هفتم تا هفدهم می توانند برای ثبت نام در رشته های این دانشگاه اقدام کنند.

وی همچنین از متقاضیان خواست برای کسب اطلاع بیشتر و شرایط پذیرش در رشته های تحصیلی به سایت دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه مراجعه کنند.

شفیعی در ادامه هزینه شهریه دانشجویان این دانشگاه را هر ترم به طور میانگین بین ۲ میلیون و ۳۰۰ تا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: شهریه ثابت این دانشگاه ظرف سه و چهار سال اخیر تغییری نکرده است، در ضمن دانشجویان می توانند هر ترم وام دانشجویی دریافت کنند.

وی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه در حال حاضر بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو دارد، افزود: در حال حاضر استان کرمانشاه هفت مرکز علمی کاربردی فعال دارد.

رشته‌های هنری در مراکز علمی کاربردی کرمانشاه تدریس می شود

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود به تعطیلی دانشکده فرهنگ و هنر این دانشگاه با ۴۲ کد رشته از سال ۹۶ اشاره کرد و بیان داشت: این مرکز علمی و کاربردی خوب به دلیل دولتی بودن تعطیل شد زیرا طبق مصوبه هیات دولت باید مراکز دولتی دانشگاه علمی و کاربردی باید تعطیل و مراکز آن با مشارکت بخش خصوصی اداره شوند.

شفیعی همچنین با اشاره به پیگیری های فراوان برای راه اندازی مجدد مرکز فرهنگ و هنر دانشگاه علمی کاربردی استان، گفت: به دلیل نبود سرمایه گذار و برخی شاخص ها که باید این مرکز داشته باشد هنوز این تلاش ها به نتیجه نرسیده است.

وی اما گفت: برخی رشته های هنر مانند عکاسی، گرافیک، نقاشی و دیگر رشته ها در مراکز علمی کاربردی دیگر در قالب دوره های آزاد، کوتاه مدت، پودمانی به علاقه مندان هنر آموزش داده می شود.

دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه در حوزه کار خلاق، فناورانه و دانش بنیان پیش قدم است

این مقام مسئول در بخش دیگری از صحبت های خود از جمله فعالیت های دانشگاه علمی کاربردی را حضور پررنگ در نمایشگاه های دستاوردهای فناورانه استان، برگزاری برنامه های استارتاپی مختلف عنوان کرد و بیان داشت: دانش آموخته های کارآفرین این دانشگاه مهارتی؛ در شرکت های دانش بنیان و پارک علم فناوری استان حضور پررنگی دارند.

شفیعی همچنین با اشاره به برنامه استان در زمینه توسعه کارهای خلاق که از مصوبات سفر رییس جمهور به استان است در این خصوص گفت: دانشگاه علمی کاربردی با توجه به سابقه تدریس رشته های هنر و صنایع دستی و مدرسان با تجریه که دارد می تواند محور برنامه های کارخلاق استان باشد.

وی در ادامه از ویژگی رشته های دانشگاه علمی کاربردی را مهارتی و کاربردی بودن آن عنوان کرد و افزود: دانشجویان این دانشگاه در کمتر از ۲ سال آموزش به بازار کار وصل می شوند؛ زیرا ۶۰ درصد آموزش ها در این دانشگاه عملی و مهارتی است و ۴۰ درصد نظری آن است.

شفیعی از دیگر ویژگی های رشته های دانشگاه علمی کاربردی را براساس نیاز بازار کار بودن آنها دانست و گفت: این دانشگاه رشته های تحصیلی را تدریس می کند که نیاز بازار کار باشد و دانشجو با آموختن آن فورا جذب بازار کار شود.

استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت، بیش از ۱۰۰ هزار دانشجوی شاغل در بیش از ۲۰ دانشگاه و موسسات آموزش عالی دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha