سید علی احمدزاده روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مصوبات سفر رییس جمهور در استان در حوزه شرکت گاز، بحث گازرسانی به ۹۲ روستا در سال ۱۴۰۰ با اعتبار ۸۲ میلیارد تومان و پیگیری برای اجرای پروژههای گازرسانی به ۷۵ روستای دیگر بود.
وی افزود: در خصوص گاز رسانی به ۹۲ روستا، تاکنون ۶۹ روستا گاز دار شده اند و ۲۳ روستای دیگر کهگیلویه و بویراحمد تا پایان سال ۱۴۰۱ گاز دار خواهند شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: پیشرفت فیزیکی در این بخش ۷۰ درصد می باشد و تا کنون ۳۱ میلیارد تومان اعتبار تخصیص و جذب شده است.
احمدزاده عنوان کرد: در خصوص ۷۵ روستای دیگر ، تاکنون ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و قریب به ۱۹ میلیارد تومان تومان اعتبار تخصیص و جذب شده است.
وی ادامه داد: هم اینک گاز رسانی در بخش های محروم لوداب ، قلعه رییسی ، دیشموک و شبلیز شهرستان دنا در حال اجرا می باشند.
خدمات نظام پس از انقلاب اسلامی در کهگیلویه و بویراحمد به هیچ وجه قابل مقایسه با پیش از انقلاب نیست به گونه ای که تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بیشتر مردم مناطق شهری و روستایی استان از نعمت گاز خانگی محروم بودند و تنها سه روستای این استان به شبکه گاز خانگی متصل بود.
براساس آمار شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد در حال حاضر بیش از پنج هزار و ۳۴۷ کیلومتر شبکه توزیع گاز طبیعی در استان احداث شده است که وظیفه گازرسانی به ۱۷ شهر با ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۹۵۷ روستا با ۸۹ درصد جمعیت روستایی واجد شرایط را بر عهده دارد.
تعداد مشترکین گاز طبیعی در استان کهگیلویه و بویراحمد که از این سوخت پاک بهره مند شده اند بیش از ۲۱۷ هزار مشترک است.
کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی حدود ۷۲۳ هزار نفر دارای یکهزار و ۶۷۶ روستای دارای سکنه بر اساس سرشماری عمومی نفوس مسکن سال ۹۵ است.
با وجود توپوگرافی و کوهستانی بودن استان و مناطق صعبالعبور و رودخانههای دائمی و فصلی، شرکت گاز استان با برنامهریزیهای دقیق، انقلابی و جهادی خدمات گازرسانی به مردم شریف استان را که به عنوان مطالبه بهحق بوده انجام داده است.
گازرسانی به مناطق روستایی با توجه به پیشگیری از استفاده اهالی روستاها از چوب درختان برای گرم کردن خانه های خود گامی برای توسعه اقتصادی و اجتماعی محسوب می شود.
نظر شما