به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامعلی حیدری شامگاه چهارشنبه در نشست با معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهادکشاورزی تاکید کرد: پرهیز از خامفروشی محصولات تولیدی بخشهای کشاورزی، دامپروری، شیلات و باغبانی چهارمحال و بختیاری و تلاش برای توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی با هدف ایجاد ارزش افزوده در تولیدات این حوزهها در افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی نقشآفرینی میکند.
وی با اشاره به ایجاد نور امید بین مردم کشور و چهارمحال و بختیاری با انتخاب و فعالیت دولت سیزدهم افزود: حضور مسئولان ملی در استان به شناسایی و رفع مشکلات، توزیع عادلانه امکانات و تسریع در روند محرومیتزدایی تاثیرگذار است.
حیدری اشتغالزایی پایدار را باعث جلوگیری از مهاجرتهای بیرویه و پیشگیری از افزایش حاشیهنشینی در کلانشهرها اعلام و تصریح کرد: توجه به توسعه روستایی بهعنوان کانونهای تولید در کشور میتواند به تامین امنیت غذایی، ایجاد اشتغال پایدار و تحقق اهداف توسعهای منجر شود.
وی با اشاره به ظرفیتهای مطلوب چهارمحال و بختیاری در بخش کشاورزی، دامپروری، شیلات و باغبانی یادآور شد: اختصاص سریعتر اعتبارات ملی و تحقق مصوبههای سفر رییسجمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت سیزدهم به استان به همکاری وزارتخانههای مختلف نیاز دارد.
حیدری توسعه کشتهای گلخانهای، توسعه باغات در زمینهای شیبدار و افزایش سطح زیرکشت گیاهان دارویی در چهارمحال و بختیاری را از سیاستها و برنامههای مهم مسوولان ارشد استان در دولت سیزدهم دانست و گفت: در این راستا به حمایتهای مسوولان کشوری و اختصاص اعتبارات ملی نیاز است.
وی با اشاره به خسارتهای فراوان ناشی از خشکسالی در بخشهای مختلف چهارمحال و بختیاری افزود: اختصاص اعتبارات ملی از ردیف بودجههای بحران میتواند منجر به جبران بخشی از این خسارتها شود.
به گزارش ایرنا، یک چهارم تولید ناخالص داخلی و یک پنجم اشتغال چهارمحال و بختیاری به بخش کشاورزی وابسته است.
از مجموع زمینهای چهارمحال و بختیاری ۲۵۰ هزار هکتار برابر ۱۵ درصد سطح زیرکشت کشاورزی است.
هماکنون ۶۷ هزار بهرهبردار با تولید سالانه یک میلیون و ۹۵۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری فعال هستند.
نظر شما