هادی رضا زاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: صندوق کارآفرینی امید در این مدت یکهزار و ۲۱ فقره تسهیلات اشتغالزایی پرداخت کرد که در مجموع هر طرح برای ۱.۵ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد.
وی افزود: صندوق کارآفرینی امید استان در بازه زمانی مشابه پارسال تعداد یکهزار و ۸۱ فقره به مبلغ ۳۶ میلیارد و ۵۸۸ میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت کرده بود.
رضا زاده بیان کرد: با اجرای کسب و کارهای کوچک می توان اشتغال بیشتری ایجاد کرد که استان در این زمینه قابلیت و ظرفیت بالایی دارد.
وی تصریح کرد: طرح های اشتغال روستایی در قالب هر روستا یک محصول، روستای بدون بیکار و صندوق های خرد محلی اجرا می شود که متقاضان می توانند در این راستا وام های اشتغال را دریافت کنند.
رضا زاده به طرح هر روستا یک محصول اشاره کرد و گفت: روستا یکی از مهمترین پایگاه های تولید و رفع نیازهای اساسی جامعه است، توانایی های جامعه روستایی منجر به پویایی اقتصاد کشور می شود و منجر به رشد اقتصادی، کنترل نرخ تورم، افزایش نرخ رشد اشتغال و کاهش فقر در کشور شود.
سرپرست صندوق کارآفرینی امید خراسان شمالی گفت: در همین راستا صندوق کارآفرینی امید تلاش دارد تا با الگوی هر روستا - یک محصول و با همکاری تمامی دستگاه های مرتبط ملی، استانی و محلی با محوریت افزایش توانمندسازی و مشارکت پذیری افراد جامعه محلی به این مهم اهتمام ورزد.
رضا زاده به روستای بدون بیکار نیز اشاره کرد و گفت: این طرح نیز در یک روستای هر شهرستان اجرا شده که موفقیت های خوبی به دنبال داشته است.
وی گفت: یکی از مهمترین طرحهای این نهاد صندوق های خرد محلی زنان روستایی و عشایری تشکیل می دهد که طی آن تمامی بانوانی که در روستا مشغول به تولید محصولی هستند می توانند از تسهیلات برخوردار شوند.
به گزارش ایرنا صندوق کارآفرینی امید در راستای توسعه اشتغال روستایی و فرصتهای شغلی و حمایت از کسب و کار های خرد ایجاد شده است.
در سال های اخیر برنامه های حمایتی پیرامون کسب و کارهای خرد با ساختار اقتصادی متفاوت رشد چشمگیری داشته است و این کسب و کارها که با اهداف کاهش فقر، کمک به افزایش تولید کالا و خدمات منطقه ای و مقابله با بیکاری جایگاه درخوری یافته است.
این صندوق به عنوان بزرگترین صندوق حمایتی از فعالیت های کارآفرینانه در مقیاس خرد در سال های اخیر، فعالیت های خوبی در جهت توسعه فرهنگ اعتبارات خرد انجام داده است.
خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد روستایی هستند و بیشترین اشتغال استان مربوط به حوزه کشاورزی است.
نظر شما