به گزارش ایرنا، منصور مهرزاد روز شنبه در نشست با جمعی از هنرمندان صنایع دستی استان کردستان در سنندج اظهار کرد: هنرمندان کردستانی توانستهاند در سالهای اخیر با حداقل امکانات نقش محوری در تولید و خلق محصولات بیبدیل صنایعدستی و ایجاد اشتغال داشته باشند.
وی افزود: حمایت و پشتیبانی از هنرمندان کارآفرین و تسهیل امور مربوطه، برگزاری نمایشگاههای صنایعدستی و همچنین پرداخت تسهیلات کمبهره از جمله موضوعاتی است که در دستور کار این مجموعه قرار گرفته است.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان با اشاره به برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران در بهمنسالجاری بیان کرد: این رویداد فرهنگی فرصت مناسبی برای ما به وجود آورد تا در این بازه زمانی بتوانیم ضمن معرفی محصولات صنایعدستی استان، هنرمندان تولیدات خود را برای عرضه و فروش ارائه کنند.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه از ۱۸ تا ۲۱ بهمن سالجاری در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود، گفت: حضور استان در این نمایشگاه فرصتی طلایی برای معرفی هرچه باشکوهتر ظرفیتها و جاذبههای گردشگری منطقه است و با توجه به برنامهریزیهای انجام شده انتظار میرود امسال با کیفیت بیشتری در این نمایشگاه حضور داشته باشیم.
مهرزاد با اشاره به اجرای برنامههای متنوع فرهنگی و هنری در این نمایشگاه افزود: استان کردستان با حضور در پنج کمیته و برگزاری پنج میز گردشگری شامل میز گردشگری موسیقی، اکوتوریسم، گردشگری روستایی و عشایری، گردشگری خرید و کاری و گردشگری میراث ناملموس حضوری پررنگ و فعالی خواهد داشت.
وی ابراز امیدواری کرد هنرمندان و صنعتگران استان با تعامل، همفکری و همافزایی بتوانند شرایط صنایعدستی کردستان را بیش از پیش ارتقا داده و با همکاری و همراهی فعالان بخش خصوصی بتوانیم در این نمایشگاه ضمن معرفی توانمندیهای استان، زمینه جذب گردشگر به کردستان را بیش از پیش فراهم کنیم.
تاکنون ۲ هزار اثر شامل آثار تاریخی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول (بناها، محوطه و تپهها)، قنات و مکانهای طبیعی در استان کردستان شناسایی شده که از این تعداد ۹۵۰ اثر آن به ثبت ملی رسیده است.
نظر شما