به گزارش خبرنگار گردشگری ایرنا، در آستانه سومین سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و در راستای پاسداشت یاد و خاطره این شهید بزرگوار، حرکت کاروان موتورهای سنگین (موتورسیکلت سنگین بالای ۱۳۰۰سیسی) به مقصد کرمان، صبح روز یکشنبه - ۱۱ دی ماه ۱۴۰۱- با حضور محمدحسین صوفی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و سرهنگ سیروس حسنزاده معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از محل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در تهران با حضور ۲۷ موتور سوار حرفهای عضو کلوپ ملی گردشگری موتورسیکلت کانون جهانگردی و اتومبیلرانی آغاز شد.
این رالیتور که با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور کشور با هدف ترویج فرهنگ موتورسواری ایمن با شعار بیشتر بدانیم، ایمن برانیم، سالم بمانیم و توسعه سفرهای مسئولانه برگزار میشود، با عبور از سه استان قم، اصفهان، یزد به کرمان میرسد، در ادامه مسیر به بندرعباس و جزیره کیش در استان هرمزگان میروند، سپس به تهران باز میگردد که با طی کردن مسیری حدود ۳ هزار کیلومتر در مدت ۱۰ روز به طول میانجامد.
موتورسواران؛ پیامآوران صلح و سفیران ایمنی جادهها
محمدحسین صوفی مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در حاشیه آغاز رالیتور موتورهای سنگین اظهار داشت: موتورهای سنگین با حجم بالا در این تور به عنوان سفیران ایمنی جادهها از تهران حرکت خود را آغاز میکنند، این تور به مناسبت سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی برگزار میشود، ما نسبت به شهیدان این سرزمین مدیون هستیم. استقلال، آزادی و شرف و امنیت کشور و مردم ما در گرو جانبازی و ایثارگری و فداکاری شهیدان عزیز ما است.
ادای احترام به مقام شهید سلیمانی در کرمان
صوفی افزود: شهید سلیمانی به عنوان سید شهیدان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم، حفاطت از امنیت و آرامش کشورمان است. باتوجه به تلاشهای فروانی که ایشان برای استقلال، امنیت و آزادی کشورمان داشتند، در راستای پاسداشت یاد و خاطره این شهید والامقام، گروهی متشکل از ۲۷ موتورسوار حرفهای به عنوان سفیران ایمنی جادههای از تهران حرکت میکنند و با گذر از استانهای قم، اصفهان، یزد در سالروز شهادت حاج قاسم بر مزار ایشان در کرمان حضور پیدا کرده و در کنار سایر مردم به مقام شامخ سردار دلها ادای احترام میکنند.
توسعه گردشگری با موتور و خودرو با همکاری پلیس راهور
صوفی توضیح داد: گروه موتورسواران در ادامه مسیر بعد از استان کرمان به طرف استان هرمزگان (بندعباس و کیش ) میروند و سپس این مسیر را به تهران باز میگردند. در طول این سفر با فرهنگسازی ایمنی در جادهها و رعایت ضوابط و مقررات راهنمایی و رانندگی بتوانیم هم فرهنگ رانندگی و سفر در جاده را آمورزش دهیم، هم اعلام کنیم از همه ظرفیتها برای پاسداشت حرمت خون شهیدان بهره میگیریم.
مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با بیان اینکه رالی تور تهران- کرمان با همکاری پلیس راهور کشور انجام میشود، خاطرنشان کرد: در چند ماه اخیر برای ساماندهی امور موتورسواران و کمپرها و کاروانها همکاری و تعامل خوبی با پلیس راهور شکل گرفته است، نتیجه این همکاری توسعه صنعت گردشگری و رونق سفر زمینی با موتور و خودرو است.
نحوه شهادت
سردار قاسم سلیمانی بامداد جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۸ خورشیدی با حمله موشکی پهپاد آمریکایی به ۲ خودروی حامل سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس و ابومهدی المهندس معاون بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) و تنی چند از اعضای الحشد الشعبی در اطراف فرودگاه بغداد آنان را به شهادت رساندند. سردار در پاسخ به تهدید ترور از طرف مقامات آمریکایی همواره می گفت: این تهدید نیست، کمک به شوقی است. در پاسخ به افرادی که فکر میکنند با تهدیدها رعب بر ما حاکم میشود، میگویم خداوندا شهادت در راه خودت را به دست دشمنان دینت، نصیب من بگردان.
برشی از زندگی سردار سلیمانی
قاسم سلیمانی ۲۰ اسفند ۱۳۳۵ در روستای کوهستانی و دورافتاده قنات ملک در استان کرمان چشم به جهان گشود وی در ۱۲ سالگی، پس از پایان تحصیلات دوره ابتدایی، زادگاه خود را ترک کرد و مشغول به کار ساختمان در کرمان شد. با شروع جنگ تحمیلی، وی راهی جبهه شد و کمی بعد، فرمانده بسیجیهای همولایتیاش شد و سپس لشگری از بسیجیها تشکیل داد که به لشکر ۴۱ ثارالله شهرت یافت. وی در طول دوران دفاع مقدس، با لشگر تحت امر خود در عملیاتهای زیادی از جمله، والفجر ۸، کربلای ۴، کربلای ۵ و تک شلمچه حضور موثر داشت.
بیشتر بخوانید
قاسم سلیمانی اولین بار در آذر ۱۳۶۰ در عملیات مشترک ارتش و سپاه بنام عملیات طریق القدس در غرب سوسنگرد بر اثر انفجار گلوله خمپاره از دست راست و شکم به شدت مصدوم شد.باپایان جنگ، لشگر ۴۱ ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت میشدند.
سلیمانی پس از دوران دفاع مقدس تا زمانی که به سمت فرماندهی سپاه قدس منصوب شد، با باندهای قاچاق مواد مخدر در نزدیکی مرزهای ایران و افغانستان جنگید.وی در سال ۱۳۷۶، از سوی حضرت آیتالله خامنهای، فرماندهی کل قوا، به تهران فراخوانده و مسوولیت سپاه قدس به او سپرده شد.
رهبر معظم انقلاب که بهمن ماه ۱۳۸۹ درجهٔ سرلشگری را به سلیمانی اعطا کرد، در تقدیر از عملکرد قاسم سلیمانی از او به عنوان «شهید زنده» نام بردند. سردار حاج قاسم سلیمانی در اسفند ماه ۱۳۹۷ از سوی فرمانده معظم کل قوا حضرت آیتالله العظمی خامنهای به دریافت نشان ذوالفقار مفتخر شد. نشان ذوالفقار پر افتخار ترین نشان نظامی ایران است که پس از انقلاب برای نخستین بار توسط رهبری به سرلشگر سلیمانی اعطا گردید.
نظر شما