۱۲ دی ۱۴۰۱، ۱۰:۳۵
کد خبرنگار: 5369
کد خبر: 84985477
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حمله به رئیس کِنِست؛ اولین نشانه تنش بین احزاب دینی و لیکود

تهران-ایرنا- یکی از خاخام های بزرگ حامی احزاب دینی «شاس» و «عوتسما یهودیت» در ائتلاف راست افراطی رژیم صهیونیستی با حمله شدید به رئیس پارلمان این رژیم از حزب لیکود، او را "فردی مریض" خواند؛ امری که نشان از آغاز زودهنگام تنش در درون این ائتلاف دارد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت»، مئیر مزوز یکی از خاخام های بزرگ رژیم صهیونیستی گفت که «امیر اوحانا» رئیس جدید کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی مبتلا به نوعی بیماری است.

کنست رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه «امیر اوحانا» را که فردی همجنسگرا است، به ریاست خود انتخاب کرد.

خاخام مزوز که از افراد نزدیک به ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی و ارییه درعی، وزیر بهداشت رژیم صهیونیستی است، در یکی از دروس هفتگی خود به راهپیمایی سالانه همجنسگرایان صهیونیست اشاره کرد و آن را راهپیمایی گلّه «چهار پایان» نامید.

او گفت: هنگام برگزاری این راهپیمایی درب و پنجره های خانه خود را ببندید و به کودکان بگویید که گلّه چهار پایان درحال عبور است، چه صحنه عجیبی است، حیواناتی بر روی دو پا راه می روند، چه باید بکنیم.

این خاخام به طور غیر مستقیم به امیر اوحانا، رئیس جدید کنست (پارلمان) اشاره کرد و گفت که حادثه الجرمق به دلیل تمایلات جنسی او بود زیرا اوحانا در آن زمان وزیر امنیت داخلی و مسئول تامین امنیت جشن ها بود.

بر اساس این گزارش، در ۳۰ آوریل ۲۰۲۱ در جشن یهودیان ارتدوکس بر روی کوه الجرمق در نزدیکی شهر صفد واقع در شمال سرزمین های اشغالی با ازدحام جمعیت روبرو شد و ۴۵ نفر زیر دست و پا کشته و ۱۴۵ نفر دیگر زخمی شدند.

خاخام مزوز در ادامه اظهارات خود تاکید کرد که دو سال پیش اتفاق غیرعادی افتاد و می گویند که یکی از وزرا که مسئول تامین امنیت الجرمق بود خودش همین بیماری را داشت.

بر اساس این گزارش، مزوز یکی از خاخام های بزرگ یهودی است و در انتخابات اخیر از احزاب دینی «شاس» و « عوتسما یهودیت» به ریاست درعی و بن گویر حمایت کرد.

حزب راستگرای لیکود اخیرا «امیر اوحانا» را برای ریاست کنست انتخاب کرده است.

انتخاب اوحانا پس از استعفای «یاریف لیفین» از حزب لیکود و انتخاب «میکی لیفی» از حزب یش عتید به عنوان رئیس موقت پارلمان در اوایل دسامبر صورت می‌گیرد.

کابینه رژیم صهیونیستی در حالی شکل گرفت که شدت سهم‌خواهی احزاب کنست (پارلمان) موجب شد بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر مجبور به تغییر قوانین، ساختارها و حتی چرخشی کردن مناصب مهم شود.

به عقیده تحلیلگران سیاسی، حضور راست افراطی و احزاب دینی صهیونیستی و حریدی در قدرت از یک سو باعث خواهد شد که اختلاف و چند دستگی داخلی در رژیم صهیونیستی تشدید شده و ائتلاف حاکم به ریاست نتانیاهو رویکرد و سیاست‌های بسیار افراطی و فاشیستی را علیه فلسطینی‌ها در داخل سرزمین‌های اشغالی و در کرانه باختری و قدس و نوار غزه در پیش بگیرد و از سوی دیگر، سطح تنش‌ها در منطقه را افزایش دهد.

کارشناسان سیاسی، کابینه جدید رژیم صهیونیستی را که بعد از پنج سال بن بست سیاسی روی کار خواهد آمد، از تندروترین و فاسدترین کابینه های تاریخ این رژیم جعلی ارزیابی کرده اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha