تماس تلفنی سرلشکر موسوی با ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش در اقیانوس آرام

تهران- ایرنا- فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در ارتباط تلفنی با فرمانده ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش در اقیانوس آرام گفت: خودباوری و خوداتکایی از دستاوردهای مهم این ماموریت دریایی است.

به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی روز یکشنبه و همزمان با رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش جمهوری اسلامی ایران در ارتباط تلفنی با ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش، با فرمانده این ناوگروه گفت‌وگو کرد و ضمن بیان «خسته نباشید و خدا قوت»، از آخرین وضعیت مأموریت آنها مطلع شد.

فرمانده کل ارتش در گفت‌وگو با کارکنان ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش این ماموریت را نمادی از اراده ملی برای حضور در اقیانوس‌ها و بهره‌مندی از مواهب دریا به همراه کسب تجربه ارزشمند برای آن‌ها دانست و افزود: خودباوری و خوداتکایی از دستاوردهای مهم این ماموریت دریایی است.

سرلشکر موسوی اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران در اقیانوس‌های دوردست را یکی دیگر از دستاوردهای این رزمایش دانست و با آرزوی موفقیت ارتقاء نام معتبر ایران، افزود: این اقدام ارزشمند، عزت و غرور مردم عزیز ایران سرافراز اسلامی را بیش از پیش فراهم می‌سازد.

این ناو گروه متشکل از ناو بندر مکران و ناوشکن دنا هم اکنون مشغول دریانوردی در آب‌های اقیانوس آرام است.

به گزارش ایرنا، رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش از هشتم دی ماه با رمز یا زهرا سلام‌الله علیها در منطقه جاسک و شرق تنگه هرمز تا مدار ۱۰ درجه شمالی در شمال اقیانوس هند آغاز شده است.

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری این رزمایش عنوان کرد: این رزمایش که در تقویم سالیانه ارتقای توان رزمی به عنوان بخشی از آموزش‌های عملی دیده شده با شرکت بخشی از یگان‌های پیاده، زرهی، مکانیزه نیروی زمینی، سامانه‌های پدافندی نیروی پدافند هوایی، شناورهای زیرسطحی، سطحی، پروازی و تکاوران نیروی دریایی ارتش با پشتیبانی جنگنده بمب افکن‌های راهبردی نیروی هوایی ارتش با شعار محوری «خودباوری، اقتدار، امنیت پایدار» اجرا خواهد شد.

امیر سیاری ارتقاء سطح مهارت برای طرح‌ریزی، اجراء، هدایت و ارزیابی عملیات مشترک و هم‌افزایی قدرت دفاعی نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران در صحنه عملیات مشترک را از اهداف این رزمایش برشمرد و گفت: در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۱ تلاش خواهد شد ضمن کسب اشراف اطلاعاتی، مهارت فرماندهان و کارکنان نیروهای تابعه ارتش جمهوری اسلامی ایران در بکارگیری یگان‌های رزمی نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران و قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص)، پهپادها، سامانه های جنگ الکترونیک و سایبری برای هم‌ افزایی و بالابردن آمادگی رزمی و توان بازدارندگی در صحنه عملیات را ارتقاء دهیم.

وی ارتقاء مهارت اجرای عملیات در محیط‌ های خاص شامل محیط‌های آلوده به عوامل شیمیایی، میکروبی و هسته‌ای، جنگ الکترونیک و شرایط نامساعد جوی را از دیگر اهداف رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۱ دانست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha