جمالالدین افضلی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه از ۱۴۰ واحد فناور فعال در استان، ۴۷ شرکت دانشبنیان و ۲۰ شرکت خلاق است، اظهار کرد: رسالت اصلی پارک علم و فناوری گسترش چتر خدمات فناوری و دانش بنیان در همه نقاط استان است.
وی دانشبنیان شدن واحدهای فناور و تولید صنعتی را با اهمیت دانست و افزود: معافیت از پرداخت مالیات، عوارض، حقوق گمرکی و سود بازرگانی به مدت ۱۵ سال، تامین تمام یا بخشی از هزینه تولید و عرضه با به کارگیری تسهیلات کم بهره یا بدون بهره بلندمدت یا کوتاه مدت از مزایای اخذ تاییدیه دانش بنیان است.
ایجاد پوشش بیمهای مناسب برای کاهش خطرپذیری محصولات و دستاوردهای دانشبنیان، نوآوری و فناوری در تمام مراحل تولید، عرضه و به کارگیری آسان محصولات از دیگر مزایایی است که مدیر امور موسسات و مراکز رشد پارک علم و فناوری کردستان به آن اشاره کرد.
افضلی با بیان اینکه امسال هزار و ۸۰۷ میلیارد تومان از محل تبصره ۱۶ (اشتغالزایی) به کردستان اختصاص یافت که بخش عمده ای از آن برای واحدهای فناور است، اضافه کرد: به صورت اختصاصی هم پارک علم و فناوری استان، بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان تسهیلات با نرخ چهار درصد را به واحدهای تحت پوشش خود اختصاص خواهد داد.
مدیر امور موسسات و مراکز رشد پارک علم و فناوری کردستان یادآور شد: افراد به صورت فردی هم میتوانند تا ۱۵۰ میلیون تومان و به صورت کارفرمایی تا چهار میلیارد تومان از این تسهیلات بهرهمند شوند.
افضلی ادامه داد: مدیریت و کارشناسان پارک علم و فناوری استان با تمام توان به روند دانشبنیان شدن واحدهای تولیدی کمک میکنند.
در حال حاضر ۴۸ شرکت دانشبنیان فعال در کردستان وجود دارد که ۲۳ مورد آن در محل پارک علم و فناوری استان فعالیت دارند.
بیشتر بخوانید
نظر شما