بهروز قمرزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شهرستان دزفول به عنوان قطب سبزی و صیفی به صورت خارج از فصل و در زمستان در کشور مطرح بوده و سالانه حدود ۲۰هزار هکتار از اراضی شهرستان به زیرکشت انواع محصولات سبزی و صیفی و محصولات جالیزی به صورت تابستانه و زمستانه میرود.
وی ادامه داد: برداشت محصولات سبزی و صیفی دزفول آغاز شده و پیش بینی میشود از این سطح موردنظر، سالانه بیش از یک میلیون تن محصول برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول بیان کرد: باتوجه به کیفیت بالای محصولات کشاورزی تولید دزفول، محصولات از ارزش صادراتی بالایی برخوردار هستند به همین منظور باید زیرساختهای صادراتی برای تکمیل زنجیره تولید تا صادرات محصولات کشاورزی تامین شوند.
وی یکی دیگر از شاخصهای محصولات تولید دزفول را سلامت محصولات دانست و افزود: توصیههای فنی کارشناسان و مراکز تحقیقاتی همواره موردتوجه کشاورزان بوده است.
قمرزاده اظهارکرد: امسال، با همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول و مجموعه جهاد کشاورزی سیر آزمایش و تجزیه سموم برخی محصولات کشاورزی برگی به ویژه کاهو انجام و منجر به اخذ گواهی سلامت شد.
نظر شما