۳ هزار مبلغ بومی در سراسر جهان به تبلیغ اهل بیت(ع) مشغول هستند

تهران- ایرنا- دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) از فعالیت حدود سه هزار و ۲۰۰ مبلغ بومی عضو این مجمع در سراسر جهان خبر داد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی مجمع جهانی اهل بیت (ع) آیت الله رضا رمضانی سه شنبه ۱۳ دی در دیدار حجت الاسلام مرتضی ادیب یزدی دبیر جامعه مبلغین تهران آیت به تاریخچه تاسیس این مجمع اشاره کرد و گفت: مرحوم آیت الله محمدعلی تسخیری، علی اکبر ولایتی، مرحوم آیت الله محمدمهدی آصفی و آیت الله محمدحسن اختری به عنوان دبیران کل مجمع جهانی اهل بیت(ع) طی ۳۰ سال اقدامات ماندگاری را انجام داده‌اند.

وی اضافه کرد: اجلاس عمومی مجمع جهانی اهل بیت(ع) هر چهار سال یک بار برگزار می‌شود که اجلاس هفتم به دلیل شیوع کرونا بعد از هفت سال و با حضور نمایندگانی از ۱۱۷ کشور برگزار شد.

رمضانی گفت: بیش از سه هزار مبلّغ بومی عضو مجمع جهانی اهل بیت(ع) در عرصه بین الملل هستند که یک ظرفیت تبلیغی بسیار تاثیرگذار به دست می دهد و گامی در جهت تبیین گفتمان انقلاب و مکتب اهل بیت(ع) در سرتاسر جهان است.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه خداوند نعمتی به مبلغان اعطا کرده که مردم را به درِ خانه اهل بیت(ع) می‌برند، بر ضرورت ساماندهی، حمایت، انسجام و تشکیل بانک اطلاعات واعظان کشور تاکید کرد.

رمضانی با اشاره به سومین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی گفت: امروز روز بزرگی است، شهادت یک انسان مجاهد و مخلص. آن چیزی که منجر به شهرت سردار سلیمانی شد و ایشان شهره آفاق و محبوب قلوب شد، اخلاص بود.

مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) یک سازمان غیر دولتی و جهانی است که با هدف معرفی اسلام ناب محمدی(ص)، نشر معارف قرآن و اهل‎‌بیت(ع) در اردیبهشت‌ ۱۳۶۹ و پس از اجلاسی جهانی با شرکت بیش از ۳۰۰ نفر از اندیشمندان جهان اسلام، به‌ویژه پیروان اهل‎‌بیت(ع) در تهران تشکیل شد.

احیا و گسترش فرهنگ و معارف اسلام ناب محمدی(ص) و حراست از حریم قرآن کریم و سنت پیامبر(ص) و اهل‎‌بیت(ع)، دفاع از کیان اسلام و حریم پیامبر(ص)، قرآن کریم و اهل‎‌بیت(ع)، تعمیق و تقویت وحدت در بین تمامی امت اسلام، به‌ویژه میان پیروان اهل‎‌بیت(ع)، حمایت و پشتیبانی از حقوق مسلمانان جهان و جایگاه پیروان اهل‎‌بیت(ع)، توسعه زیرساخت‎ های مادی و معنوی پیروان اهل ‎‎بیت(ع) در سراسر جهان، خارج کردن پیروان اهل‎‌بیت(ع) از مظلومیت و محرومیت های علمی و اقتصادی و همچنین تلاش برای ایجاد صلح، دوستی، همکاری و همیاری بین همه ابناء بشر و ملل جهان از مهمترین اهداف تاسیس این مجمع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha