نخبه واقعی میهن‌پرست است و در مقابل مشکلات پایداری می‌کند

تهران- ایرنا- معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور گفت: نخبه واقعی میهن‌پرست است و در کنار وطن می ایستد و در مقابل مشکلات و چالش های مرتبط با وطن پایداری می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، روح الله دهقانی فیروزآبادی در مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت سرلشکر منصور ستاری، اظهار داشت: نخبه واقعی کسی است که ویژگی ها و صفات خوب و بارزی نسبت به دیگر افراد جامعه داشته باشد. یکی از این صفات بارز، میهن پرستی است که تفاوت جدی با میهن دوستی دارد. میهن پرستی به معنای ایستادن در کنار وطن و پایداری در مقابل مشکلات و چالش های مرتبط با وطن است.

وی افزود: اگر نخبه‌ای میهن‌پرست باشد، همه انرژی و توان خود را برای رفع نواقص کشور می‌گذارد و وطن را مادر خود می‌داند و با دلسوزی برای رفع مشکلات آن تلاش می کند.

دهقانی فیروزآبادی از خدمات و تلاش‌های سورنا ستاری معاون پیشین علمی و فناوری برای تثبیت و تقویت زیست‌بوم فناوری و نوآوری در کشور تقدیر کرد و گفت:‌ زمانی که دکتر ستاری معاونت علمی را تحویل گرفتند، با معاونتی که تحویل دادند، بسیار متفاوت، پربارتر، رشد یافته‌تر و بزرگ‌تر بود. ایشان برای توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور تلاش زیادی کرد. همه این تلاش ها نتیجه میهن پرستی ایشان است.

نخبه واقعی میهن‌پرست است و در مقابل مشکلات پایداری می‌کند

وی افزود: شهید منصور ستاری و فرزند ایشان به معنای واقعی میهن پرست بودند و هستند و برای اعتلای کشور با همه توان خود تلاش کردند. سورنا ستاری هم یک نخبه وطن‌پرست است و تمام پیگیری‌ها و تلاش‌های ایشان از همین نوع نگاه میهن پرستی نشات می‌گیرد.

دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: اگر دکتر ستاری جایی متوجه می‌شد که جوانی، شرکتی دانش بنیان، توانمندی یا نخبه‌ای دیده نمی‌شود و مانعی برای تحول و بروز آنها وجود دارد، ابراز ناراحتی می‌کرد، چون اعتقاد جدی داشت که نیروی انسانی ارزشمندترین دارایی کشور است.

وی ابراز امیدواری کرد که ظرفیت‌های ایجادشده و قانون جهش تولید دانش بنیان تا چند سال دیگر به نقطه عطف و مزیّت برتر کشور تبدیل و فضا برای تحقق اقتصاد دانش بنیان در کشور فراهم شود.

در این مراسم، دکتر دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری، دکتر صالحی رییس پیشین سازمان انرژی اتمی، دکتر جلیلی رییس دانشگاه صنعتی شریف، دکتر سهراب پور قائم مقام سابق بنیاد ملی نخبگان، دکتر وحدت مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر طالبی رئیس پارک علم و فناوری و جمعی از مدیران عامل شرکت‌های دانش بنیان، فناوران و دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف نیز حضور داشتند.

شهید منصور ستاری متولد ۲۹ اردیبهشت ۱۳۲۷ و سرلشکر و فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بود. وی در روز پانزدهم دی ماه سال ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی اصفهان، به همراه شماری از همراهان نظامی خود، به درجه رفیع شهادت نائل آمد. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha