به گزارش پنجشنبه ایرنا، به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق همدان آرش کردی در این آیین افزود: امروز در ساخت تجهیزات حوزه برق رسانی به خودکفایی بیش از ۹۸ درصد رسیدهایم و در دسته پنج کشور توربینساز دنیا هستیم که همه به قوت و قدرت نظام و کارشناسان ما ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه «جهاد تبیین» یکی از تاکیدات رهبر معظم انقلاب است، اظهار داشت: خدمات و اقدامات انجام شده باید طی چهار دهه گذشته در نظام مقدس جمهوری اسلامی اطلاع رسانی شود تا مردم از دستاوردهای انقلاب آگاهی داشته باشند.
کردی با اشاره به وضعیت صنعت برق در کشور تصریح کرد: جمعیت ما بعد از انقلاب اسلامی ۲.۳ برابر شده و از ۳۶ میلیون نفر به حدود ۸۴ میلیون نفر رسیده است، اما خدمات در عرصه برق بیش از ۱۴ برابر در همه بخشها رشد داشته است.
مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه قبل از انقلاب ظرفیت تولید برق ما هفت هزار مگاوات بوده و امروز به ۹۰ هزار مگاوات رسیده است، بیان کرد: هم اینک در تولید برق ۱۳ برابر رشد داشتهایم و در منطقه و بین کشورهای خاورمیانه رتبه اول را داریم.
وی با اشاره به اینکه مصرف برق ۲۱ برابر افزایش داشته است، عنوان کرد: تابستان سال ۱۴۰۰ با محدودیتهایی در تولید، خاموشیهایی در بخش خانگی اعمال میشد که با استقرار دولت سیزدهم و تعهد آنها مبنی بر رفع این محدودیتها در سال ۱۴۰۱، برنامهریزی خوبی در دولت صورت گرفت.
کردی ادامه داد: حمایت دولت در همه بخشها شامل حال صنعت برق و لوایح و طرحهایی تصویب شد و مجلس نیز پای کار آمد و در تابستان ۱۴۰۱ با قوت و قدرت نظام هیچ محدودیتی در بخش خانگی ایجاد نشد.
مدیرعامل شرکت توانیر رفع وابستگی در صنعت برق را از دیگر شاخصهای مهم دانست و ادامه داد: قبل از انقلاب، ما برای تعویض روغن یک ترانسفورماتور باید از کارشناسان خارجی استفاده میکردیم و امروز به خودکفایی بیش از ۹۸ درصد در ساخت تجهیزات رسیدهایم.
شرط اصلی جلوگیری از خاموشی در بخش خانگی همکاری مردم است
مدیرعامل شرکت توانیر همچنین در جلسه بررسی مسائل برق شهرستان نهاوند گفت: همکاری مردم شرط اساسی جلوگیری از اعمال مدیریت بار در بخش خانگی است و در صورت همکاری نکردن مشترکان، احتمال بروز مشکلات در تابستان سال آینده وجود دارد.
وی افزود: برنامهای با عنوان «مدیریت مصرف» طراحی شده است که با اجرای دقیق آن میتوانیم با وضعیت مناسب و مطلوبتری نسبت به سال گذشته از دوره پیک مصرف گذر کنیم، هرچند همکاری همه بخشها تضمینکننده اجرای این برنامه است.
مدیرعامل شرکت توانیر بر سرعت بخشیدن در روند اجرای طرحهای شرکت توانیر در شهرستان نهاوند و افزایش میزان اجرای کابل خودنگهدار تاکید کرد.
وی با بیان اینکه در تابستان گذشته با اجرای برخی مشوقها برای مشترکان توانستیم میزان مصرف را تا حد قابل قبولی کاهش دهیم، افزود: مدیریت مصرف صورت گرفته باعث شد از حدود ۳۹ میلیون و ۶۰۰ هزار قبض صادر شده ۴۲ درصد مشمول پاداش مصرف شوند.
کردی افزود: امسال بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان پاداش باید به مشترکان کممصرف پرداخت شود چراکه در راستای اجرای تشویقی یکهزار و ۱۸۰ مگاوات فقط مدیریت مصرف از سوی مردم محقق شد و تنها زیر ۲ درصد مشترکان، بالاتر از الگو مصرف داشتند که با قبضهای پلکانی مواجه شدند.
تامین برق مطمئن و پایدار با اقدام در چهار محور اساسی
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان نیز ماموریت این شرکت را توزیع برق مطمئن و پایدار در چهار محور اساسی دانست و هوشمندسازی را به عنوان یکی از محورها نام برد و بیان کرد: محور دوم اقدامات، افزایش قابلیت اطمینان شبکه است که در حال حاضر ۲ برنامه مقام سازی و تعویض سیمها به کابل خودنگهدار به منظورجلوگیری از سرقت و افزایش پایداری انجام میشود.
علی سهرابی بیدار با اشاره به افزایش بهرهوری به عنوان یکی دیگر از محورهای اساسی این شرکت افزود: در این راستا موضوعاتی همچون کاهش تلفات انرژی برق در شبکه اعم از فنی و غیر فنی، آموزش همکاران و دیگر موارد انجام میشود.
وی با بیان اینکه مشتری مداری و ارتباط مستمر با مردم از دیگر برنامهها است، یادآور شد: ارتباط مداوم و دوسویه با مشتریان، افزایش خدمات غیر حضوری و تکریم ارباب رجوع و مشتریان نیز در این راستا صورت میپذیرد.
نظر شما