به گزارش ایرنا از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» امروز در نشست با مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، معاونان و مدیران ارشد این سازمان و مدیران عامل شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) و بانک رفاه کارگران، با اشاره به نقش راهبردی وزارت رفاه و سازمان تأمین اجتماعی در امیدآفرینی و ارتقای سرمایه اجتماعی دولت، گفت: علاوه بر توجه به حوزههای اقتصادی و آموزشی، حوزه اجتماعی نیز از مهمترین بخشهایی است که باید تحول یابد.
وزیر رفاه ارتباط بیش از ۴۵ میلیون نفر به صورت مستقیم با سازمان تأمین اجتماعی را سرمایهای برای دولت عنوان کرد و افزود: در مسیر پیشرو اولویت ما باید عملیاتیکردن سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه تأمین اجتماعی باشد.
مرتضوی گفت: در سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب، استقرار نظام تأمین اجتماعی به صورت جامع، کارآمد، فراگیر و چندلایه و ایجاد ساز و کار تخصصی و فرابخشی به منظور حفظ انتظام و انسجام امور مربوط، لایهبندی و سطحبندی خدمات آمده است.
وی با بیان اینکه در حوزه تأمین اجتماعی برای ایجاد سرمایه اجتماعی از منظر حاکمیتی همه ارکان باید در این حوزه دست به دست هم دهند، افزود: بستر تحقق این همگرایی در کشور فراهم است و ضروری است برنامه جامع تحقق سیاستهای کلی تأمین اجتماعی سریعاً تدوین شود.
مرتضوی گفت: تأمین سلامت و تسهیل دسترسی مردم و بیمهشدگان به خدمات درمانی نیز باید مدنظر همه مدیران قرار گیرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آیندهپژوهی را پیشنیاز و شرط اصلی برنامهریزی تحول در صندوقهای بازنشستگی عنوان کرد و اظهار داشت: منابع پایدار برای پرداخت مستمری و نیز اجرای طرحهای توسعهمحور باید ایجاد شود.
وی بر ضرورت اجرای قانون برای پوشش همگانی بیمه در کشور تأکید کرد و گفت: تعامل همهجانبه با دولت، مجلس و همه ارکان حاکمیت لازمه تحقق این چشمانداز است.
مرتضوی تبیین خدمات برای اقشار مختلف مردم را از دیگر مسائل حائز اهمیت دانست و گفت: خدمات در حال ارائه سازمان به مردم و به زبان ساده برای مردم تشریح کنید. ما باید خدماتی که در استانهای مختلف بهویژه مناطق محروم انجام میدهیم را تشریح کنیم.
در ابتدای این نشست که جمعی از مدیران و معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز حضور داشتند، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی و برخی از معاونین به تشریح اقدامات انجام شده و ارائه برنامه های تحولی در این سازمان پرداختند.
نظر شما