به گزارش ایرنا، سیزدهم جمادی الثانی سالروز وفات بانوی مکرم اسلام حضرت ام البنین(س) در تقویم ملی جمهوری اسلامی به عنوان روز تکریم مادران و همسران شهدا نامگذاری شده تا یادآور ایثار و استقامت مادران و همسران شهدا باشد.
گلستان به دلیل پایبندی مردمانش به مبانی دینی همواره در عرصه های مختلف به ویژه مبارزه برای پیروزی راه انقلاب اسلامی و هشت سال جنگ تحمیلی پیشگام بوده و این تعهد در به ثمر رسیدن مبارزههای انقلابی مردم در عرصههای مختلف به ظهور رسیده است.
اینجا گلزار شهدای امامزاده یحییبن زید گنبدکاووس است و با وجود تعطیلی روز جمعه، جمعیت زیادی برای زیارت قبور شهدا به این مکان مقدس رفت و آمد میکنند.
یک بانوی کهنسال جعبه کیک یزدی را با گامهایی لرزان به افراد حاضر در گلزار تعارف می کند. خودم را که معرفی میکنم با گشادهرویی مرا به کنار خودش روی زیلو کنار یک قبر مینشاند و یکی از همان کیکها را در دستم میگذارد.
دستش را روی قبر میگذارد و با چشمانی که حالا اشک در گوشهای از آن جمع شده گفت: اینجا مزار پسرم مهدی است. هنوز ۱۵ سالش نشده بود که شوق خدمت به مردم او را روانه جبههها کرد . جزو دسته غواصها بود.
عطیه پریزان ادامه داد: کشور در شرایط سختی قرار نداشت و منصفانه نبود بخواهیم با رفتن پسرمان به جبهه مخالفت کنیم.
مادر شهید محمدمهدی مجیدی افزود: به پسر غواص و قهرمانم افتخار می کنم و امیدوارم به برکت تربیت این فرزند سیره حضرت امالبنین(س) را در صبر و استقامت ادامه دهم.
پریزان اظهار کرد: حضرت امالبنین (س) مدافع حریم ولایت و عامل انتقال درس معرفت، عشق و ازخودگذشتگی بود که بسیاری از مادران و همسران شهدا ایشان را الگوی خود قرار دادهاند.
این مادر شهید افزود: خوشحالم پسرم با ایثارگری در راه وطنش به میدان رفت و یقین دارم پسران و دختران جوان امروز هم ادامه دهنده راه ایشان و همه شهدا خواهند بود.
مادر شهید رضا اپرویز هم گفت: پسر بسیجیام ۱۷ سال داشت که در شلمچه به شهادت رسید . در زمان شهادت فرزندم هر گاه میخواستم بیتابی کنم یاد حضرت امالبنین و استقامت ایشان پس از تقدیم چهار شهید در روز عاشورا، دل بیقرار مرا آرام میکرد.
کنیز کریمکشته افزود: یکی از الگوهای مادران و همسران مسلمان حضرت امالبنین (س) است که همسر و فرزندانش را در راه آرمانهای اسلام از دست داد اما با ایثارگری و صبوری در راه حفظ اسلام تلاش کردند.
وی بیان کرد: نقش تربیتی بانوان جمهوری اسلامی به عنوان یک الگوی عملی در جامعه مسلمان ویژه و مهم بوده که باید به این مهم توجه داشته باشند.
خانم کریم کشته اظهار امیدواری کرد جوانان هم با رعایت اصول مورد تاکید شهدا از جمله حفظ حجاب راه آنها را ادامه دهند.
مادر شهید هادی بیات هم گفت: عظمت و اقتدار ایران اسلامی نتیجه رشادت مثال زدنی شهداست.
مارال قرهمحمودلو افزود: جامعه ما مادران شهید را همانند حضرت امالبنین (س) محترم میشمارد و آنان را به عنوان سمبل صبر و استقامت همواره تکریم خواهد کرد.
وی اظهار کرد: با رضایت کامل و بدون ذرهای تردید فرزندم را که ثمره عمرم بود رهسپار جبههها کردم تا آرامش در جامعه حاکم باشد.
این مادر شهید افزود: بانوان مسوول و دغدغهمند در جامعه بی شک با حفظ حیا، عفت و حجاب ظاهری و باطنی میتوانند حرمت خون شهدا را حفظ کنند.
رخشنده منصوری همسر جانباز شهید حسن سوسرایی هم گفت: با گذشت یکسال از آسمانیشدن همسرم هر روزم را با مرور خاطراتش سپری میکنم ولی صبر، بردباری و استقامت ایشان را سرلوحه ادامه مسیرم قرار داده ام.
وی اظهار کرد: با تاسی ازحضرت ام البنین(س) ، سختی ها و مصیبت های بزرگی را به جان خریده و خوشحالم که عمر خود را وقف پرستاری از جانبازان رشید میهن کردم.
به گزارش ایرنا، تاریخ وفات حضرت ام البنین (س) بر اساس معتبرترین نقلهای تاریخی در روز ۱۳ جمادی الثانی سال ۶۴ هجری قمری است؛ پیکر ایشان در قبرستان بقیع در کنار مزار امام حسن مجتبی (ع) و فاطمه بنت اسد به خاک سپرده شد.
حضرت ام البنین همسر گرامی امام علی (ع) و مادر بزرگوار حضرت ابوالفضل (ع) است که بعد از شهادت حضرت زهرا (س) به زوجیت ایشان در آمدند و چهار پسر برای امام علی (ع) به دنیا آوردند . وی در واقعه عاشورا حضور نداشت، ولی بعد از عاشورا تا زمان مرگ برای شهدای کربلا مرثیه سرایی کرد.
نظر شما