به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، امروز شنبه طی نشستی به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تفاهم نامه ای بین این دو مرکز علمی در زمینه های توسعه زیستفناوری و نانوفناوری امضا شد.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی در این جلسه به ظرفیت های دانشگاه شهید بهشتی اشاره و آمادگی این دانشگاه را برای همکاری در زمینه های تخصصی مهندسی ژنتیک، زیستفناوری و نانوفناوری با پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک اعلام کرد.
محمودرضا اقامیری در خصوص تعاملات بین المللی دانشگاه شهید بهشتی گفت: این دانشگاه با روسیه به عنوان قطب همکاری های علمی ایران تعاملات مناسبی دارد، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک نیز میتواند در این تعامل کامل کننده همکاریها باشد.
وی همچنین به تحصیل دانشجویان بین المللی اشاره کرد وافزود: درحال حاضر حدود دو هزار دانشجوی خارجی از عراق، اذربایجان، لبنان، افغانستان و چندکشور دیگر در این دانشگاه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل می کنند.
رئیس پژوهشگاه ژنتیک با تایید ظرفیت های دانشگاه شهید بهشتی گفت: پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک آماده است با دانشگاه شهید بهشتی در زمینه های ژنتیک و زیستفناوری طرحهای علمی مشترکی را اجرا کند.
جواد محمدی افزود: اولویت ما در پژوهشگاه ژنتیک برقراری تعاملات با دانشگاههای داخلی و بین المللی است؛ زیرا برقراری این همکاری ها یکی از راههای برونرفت از مشکلات فعلی خواهد بود.
درپایان این نشست مقرر شد کمیته های تخصصی مشترک برای پیگیری و عملیاتی شدن تفاهم نامه تشکیل شود.
به گزارش ایرنا، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری مهمترین مرکز تحقیقاتی زیر نظر وزارت علوم و فعال در زمینه مهندسی ژنتیک و زیستفناوری به عنوان یک موسسه پژوهشی و برای انجام تحقیقات علمیصنعتی و بهویژه کاربردی، بر اساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی در سال ۶۶ تاسیس شد تا جهت نیل به اهدافی همچون تحقیقات در زمینه های مختلف علوم زیستی، پزشکی، کشاورزی، دارویی و زیستفناوری گام بردارد و آموزش و تربیت متخصصان و محققان دانشگاه های کشور را به عهده گیرد.
این پژوهشگاه از سه پژوهشکده زیست فناوری کشاورزی، زیست فناوری پزشکی و زیست فناوری صنعت و محیط زیست تشکیل شده است که هر کدام از این پژوهشکده ها نیز دارای سه گروه پژوهشی هستند. گروه ها نیز اولویت های خاص خود را بر مبنای تخصص، امکانات و نیازهای جامعه تعریف می کنند.
نظر شما