به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدصادق معتمدیان عصر شنبه در جلسه شورای اقتصاد، اشتغال و سرمایه گذاری آذربایجانغربی که با حضور معاون اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، افزود: هر استان ظرفیت های متفاوتی برای توسعه اشتغال دارد که امیدواریم با راهبری شورای عالی اشتغال، این مزیتها برای توسعه اشتغال در هر استان لحاظ شود.
وی اضافه کرد: بهطور مثال آذربایجان غربی در حوزه معدن ظرفیت های بسیار خوبی دارد و امسال هم پیشران توسعه استان، این بخش در نظر گرفته شده ولی میزان اشتغال این بخش، همچنان حدود یک درصد است.
معتمدیان ادامه داد: همچنین ۳۳ درصد اقتصاد آذربایجان غربی مربوط به بخش کشاورزی است ولی ۱۶ درصد سهم اشتغال استان به این بخش اختصاص دارد.
استاندار آذربایجانغربی تاکید کرد: البته در کنار این امر، باید نهادهای مختلف از جمله بانک ها باید در راستای توسعه اشتغال و رسیدن به اهداف اشتغال تعیین شده، همراهی کنند و تسهیلات لازم و مصوب را پرداخت کنند.
معتمدیان یادآور شد: البته برخی بانک ها در این خصوص خوب عمل کرده اند و میزان تسهیلات پرداختی آنها به ۱۲۰ درصد هم می رسد ولی برخی بانک ها میزان پرداختی شان ۲۰ یا ۳۰ درصد است.
وی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در راستای توسعه اشتغال آذربایجان غربی در یکسال گذشته صورت گرفته است، گفت: دهها واحد تولیدی در این مدت، فعال شده و سرمایه گذاری های خوبی هم در استان شکل گرفته که همه اینها در بهبود وضعیت اشتغال و کاهش نرخ بیکاری به ۷ درصد موثر بوده است.
استاندار آذربایجانغربی همچنین با اشاره به لزوم توجه به نظارت بر اشتغال ایجاد شده در استان افزود: باید صحت سنجی و راستی آزمایی لازم در این خصوص به صورت دقیق در استان صورت گیرد و این امر باید به صورت میدانی باشد.
۳۲ هزار فرصت شغلی در آذربایجان غربی ایجاد شده است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان غربی هم در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت تحقق اشتغال پیش بینی شده در استان اظهار کرد: امسال مقرر شده که ۵۱ هزار و ۳۱۰ شغل در استان ایجاد شود که از این میزان، ۳۲ هزار و ۱۲۰مورد محقق شده است.
علی دهقانی اضافه کرد: البته در حوزه ثبت اشتغال ایجادی در استان باید تلاش بیشتری صورت گیرد چراکه در این خصوص در رتبه بیست و نهم کشوری قرار داریم.
وی ادامه داد: در حوزه مشاغل خانگی هم سهم استان پرداخت ۸۸ میلیارد تومان در سال جاری است که از این میزان، ۴۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از سوی بانک ها پرداخت شده است.
نظر شما