به گزارش ایرنا، مسلم مرادی عصر شنبه در نشست ستاد مدیریت کرونا شهرستان در فرمانداری بروجرد اظهار داشت: بهترین روش برای مقابله با ویروس کرونا پیشگیری است.
وی تصریح کرد: پیشبینی شده سه الی هفت هفته آینده پیک هشتم کرونا به اوج برسد که در این راستا دستگاههای اجرایی اقدامات لازم را انجام دهند.
فرماندار بروجرد بیان کرد: باید مردم برای زدن ماسک و واکسن ترغیب شوند و به نسبت به این بیماری هشدارهای لازم داده شود.
مرادی اضافه کرد: تذکرات لازم به باشگاهها برای رعایت شیوهنامههای بهداشتی داده و بیمارستانها نیز تمهیدات لازم را بیندیشند.
وی بیان کرد: پیشبینی میشود با اوج گرفتن این بیماری در شهرستان، با کمبود پزشک روبرو شویم که تمهیدات و تدابیر لازم اندیشیده شود.
معاون استاندار لرستان ادامه داد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیز باید تدابیر و پیگیریهای لازم را در راستای تهیه دارو انجام دهد. رعایت دستورالعملهایی بهداشتی در دستگاههای اجرایی و مدارس الزامی است و نظارت بر اجرای آنها در دستور کار قرار گیرد.
وی اظهار کرد: انتشار سویه جدید کرونا بسیار سریع است و در صورت عدم رعایت شیوهنامههای بهداشتی میتواند منجر به ایجاد همه گیری میشود.
فرماندار بروجرد تصریح کرد: بر این اساس رعایت فاصله فیزیکی و استفاده از ماسک در فضاهای بسته که احتمال شیوع بیشتر بوده لازم و ضروری است.
معاون شبکه بهداشت و درمان بروجرد اظهار کرد: تاکنون ۶۵ زیرسویه از اُمیکرون شناخته شده است و تاکنون هفت پیک را پشت سرگذاشتهایم.
شهرام ممدوحی تصریح کرد: متاسفانه عادی انگاری در بین مردم رواج پیدا کرده و این زنگ خطر بزرگی است که باید مردم برای تزریق واکسن و زدن ماسک تشویق شوند.
معاون شبکه بهداشت و درمان بروجرد خاطرنشان کرد: افراد بالای ۱۸ سال که شش ماه از نوبت آخر تزریق واکسن آنها گذشته میتوانند برای دریافت واکسن مراجعه کنند.
ممدوحی اضافه کرد: تزریق واکسن میتواند از شدت بیماری بکاهد و این کاهش باعث مراجعه به بیمارستان خواهد شد.
وی بیان کرد: در حال حاضر هفت شهر کشور در وضعیت نارنجی، ۱۰۱ شهر در وضعیت زرد و ۳۴۰ شهر در وضعیت آبی قرار دارند که شهرستان بروجرد نیز در وضعیت آبی قرار دارد.
معاون شبکه بهداشت و درمان بروجرد با بیان اینکه این وضعیت ناپایدار است، افزود: دغدغهای نسبت به تزریق واکسن در بین مردم وجود ندارد و اقبال عمومی نسبت به واکسن کاهش پیدا کرده است.
ممدوحی ادامه داد: از ابتدای اسفندماه ۹۸ تاکنون یک میلیون و ۵۶ هزار و ۸۶۸ ویزیت حضوری و تلفنی انجام شده و در مجموع ۱۰۱ هزار و ۲۲۵ مورد نمونهگیری انجام شده است.
وی عنوان کرد: از ابتدا تاکنون ۳۷ هزار و ۸۳ مورد قطعی در شهرستان داشته و ۱۲ هزار و ۲۷۲ مورد بستری شده و یک هزار و ۶۷۷ نفر بر اثر کرونا جان خود را از دست دادهاند.
معاون شبکه بهداشت و درمان بروجرد اظهار کرد: ۵۳ درصد فوتیها مرد و ۴۷درصد زن بوده و ۲۱درصد فوتیها در روستاها و ۷۹درصد در شهر بوده است.
ممدوحی اظهار کرد: آمار فوت در بروجرد ۲.۳ درصد است.
نظر شما