برنامه و اقدامات دولت برای توسعه شهرستان فارسان چیست؟

شهرکرد- ایرنا- در سفر رییس جمهور به چهارمحال و بختیاری، هیات دولت،برای توسعه زیربنایی شهرستان فارسان به عنوان یکی از شهرستان‌های این استان مصوباتی را داشت تا با تحقق این مصوبات روند توسعه شهرستا نیز شتاب بگیرد.

به گزارش ایرنا، شرایط و ظرفیت‌های فارسان در بخش‌های مختلف می‌تواند زمینه توسعه گردشگری، صنعت و سرمایه‌گذاری این شهرستان در فصل‌های مختلف سال فراهم کندتا زمینه میزبانی از گردشگران به عنوان یکی از مولفه های اقتصادی و درآمدزا را داشته باشد.

سرمایه‌گذاری و دست‌یابی به شاخص‌های توسعه سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف فارسان از مهم‌ترین خواسته‌های مردم و جزو اصلی‌ترین اولویت‌های مسوولان دولت سیزدهم در چهارمحال و بختیاری است که این مهم در رونق اقتصادی، کاهش نرخ بیکاری، بهبود وضعیت معیشت خانوارها، مهاجرت معکوس و اشتغال‌زایی تأثیر مستقیم ایفا می‌:ند.

شهرستان فارسان با وجود داشتن ظرفیت‌های طبیعی اما در گذشته مورد کم‌توجهی قرار گرفته بود که دولت سیزدهم با رویکرد عدالت‌محوری در توسعه متوازن امکانات، تجهیزات و اعتبارات، روند توسعه این منطقه شتاب بخشیده است در یک سال اخیر توسعه زیرساختی فارسان جزو اولویت‌های اصلی مسوولان ملی و استانی قرار گرفت.

با سفرهای استانی رییس‌جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت سیزدهم، چهارمحال و بختیاری بیست و چهارمین میزبانی این سفرها را بر عهده گرفت.

تلاش برای فعال شدن شهرک صنعتی جونقان مهم‌ترین هدیه دولت سیزدهم به مردم است

برنامه و اقدامات دولت برای توسعه شهرستان فارسان چیست؟

یکی از اهالی شهرستان فارسان گفت: تلاش برای تکمیل و فعال شدن شهرک صنعتی جونقان مهم‌ترین هدیه دولت سیزدهم به مردم این منطقه است.

مهدی مهرابی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: دولت سیزدهم با فراهم کردن زمینه‌های فعال شدن شهرک صنعتی جونقان و تلاش به‌منظور تکمیل و بهره‌برداری از این طرح، می‌تواند به افزایش اشتغال جوانان، کاهش نرخ بیکاری، رونق اقتصادی، بهبود وضعیت معیشت مردم و پیشگیری از مهاجرت‌های بی‌رویه کمک کند.

دولت سیزدهم با رویکرد عدالت‌محوری در توسعه متوازن امکانات، تجهیزات و اعتبارات، روند توسعه این منطقه شتاب بخشیده است. وی افزود: با تکمیل شهرک صنعتی جونقان و بهره‌برداری کارخانه‌های تولیدی مختلف در این مکان جوانان زیادی از شهرستان فارسان مشغول به‌کار می‌شوند.

مهرابی تصریح کرد: پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی به‌خصوص در حوزه مشاغل خانگی از دیگر اقدامات دولت سیزدهم است که به اشتغال‌زایی برای برخی از جوانان و بانوان این شهرستان منجر خواهد شد.

وی یادآور شد: تحقق مصوبات سفر رییس‌جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت سیزدهم به چهارمحال و بختیاری می‌تواند در کاهش مشکلات کنونی، تسریع در روند توسعه و رونق در بخش‌های مختلف تاثیرگذار باشد.

مهرابی توجه به پتانسیل‌های بومی و محلی هر منطقه را ضروری دانست و اظهار داشت:مسوولان دولت سیزدهم با توجه به ظرفیت‌های طبیعی شهرستان فارسان زمینه ایجاد اشتغال پایدار، جذب سرمایه‌گذاران و رشد شاخص‌های توسعه‌ای را فراهم کرده‌اند که این مهم نور اُمید را بین مردم تقویت کرده است.

بهره‌برداری از سد غدیر باباحیدر کشاورزی و صنعت شهرستان فارسان را متحول می‌کند

برنامه و اقدامات دولت برای توسعه شهرستان فارسان چیست؟

یکی دیگر از اهالی شهرستان فارسان نیز گفت: تکمیل و بهره‌برداری از سد غدیر باباحیدر وضعیت کشاورزی، صنعت و سرمایه‌گذاری در این شهرستان را متحول خواهد کرد.

محمد خسروی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: تکمیل و بهره‌برداری از سد غدیرباباحیدر به‌عنوان اصلی‌ترین منبع تامین آب پایدار در بخش‌های آشامیدنی، کشاورزی و صنعت مهم‌ترین خواسته مردم این شهرستان بود که زمینه‌های تحقق آن در سفر رییس‌جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت سیزدهم به استان فراهم شد.

در سفر رییس‌جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت سیزدهم به چهارمحال و بختیاری ۱۱ هزار و ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه این شهرستان به تصویب رسید.وی تکمیل و بهره‌برداری از این سد را در جذب سرمایه‌گذاران بخش‌های خصوصی، دولتی و نیمه‌دولتی دارای تاثیر مستقیم دانست و افزود: اختصاص اعتبارات و تسهیلات قابل‌توجه از محل مصوبات سفر رییس‌جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت سیزدهم به چهارمحال و بختیاری در روند توسعه سریع‌تر شهرستان فارسان نقش‌آفرینی می‌کند.

خسروی به طرح دولت سیزدهم در خصوص ساخت مسکن در مناطق مختلف شهری و روستایی کشور از جمله چهارمحال و بختیاری و شهرستان فارسان اشاره و تصریح کرد: اجرای این طرح در اُمیدآفرینی بین مردم، تشویق جوانان به ازدواج، زیباسازی سیما و منظر شهری و خانه‌دار شدن شهروندان اثرگذار خواهد بود.

وی فراهم کردن زمینه‌های سرمایه‌گذاری به‌منظور ایجاد اشتغال برای جوانان را از مهم‌ترین برنامه‌ها و سیاست‌های دولت سیزدهم به‌ویژه در مناطق کمتربرخوردار مانند فارسان دانست و یادآور شد: هم‌اکنون بسیاری از جوانان، بانوان سرپرست خانوار و دانش‌آموختگان دانشگاهی در این شهرستان منتظر راه‌اندازی واحدهای تولیدی به‌منظور اشتغال‌زایی و درآمدزایی هستند.

خسروی اظهار داشت: اُمید است با اجرا، تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری در فارسان زمینه دست‌یابی این شهرستان به شاخص‌های توسعه‌ای برابر میانگین کشوری در حوزه‌های مختلف فراهم شود.

۱۱ هزار و ۱۱۰ میلیارد ریال برای توسعه شهرستان فارسان مصوب شد

برنامه و اقدامات دولت برای توسعه شهرستان فارسان چیست؟

فرماندار فارسان نیز گفت: در سفر رییس‌جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت سیزدهم به چهارمحال و بختیاری ۱۱ هزار و ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه این شهرستان به تصویب رسید.

سید هادی صالحی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: این مبلغ برای ۵۲ مصوبه در حوزه‌های مختلف شهرستان فارسان تصویب شده که تکمیل طرح‌های سد غدیر و خط انتقال، جاده فارسان به دشتک و مسیر ارتباطی فارسان به چلگرد برای این شهرستان از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وی با اشاره به کُند بودن تعدادی از طرح‌های شهرستان فارسان در سال‌های گذشته و فعال شدن این پروژه‌ها در مدت فعالیت دولت سیزدهم افزود: تکمیل و بهره‌برداری از سالن ورزشی روستای کُران در هفته تربیت‌بدنی و تکمیل شدن سالن بوکس جونقان به‌عنوان تنها سالن استاندارد بوکس چهارمحال و بختیاری و بهره‌برداری از آن در دهه‌فجر امسال از جمله این طرح‌ها است.

صالحی به تصویب ساخت خانه کُشتی فارسان، تکمیل سالن ورزشی پُردنجان، راه‌اندازی و تجهیز سینمای فارسان، احداث سه بوستان بانوان در شهرهای فارسان، باباحیدر و جونقان در سفر رییس‌جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت سیزدهم به چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد: در این راستا زمین مورد نیاز برای ساخت بوستان بانوان شهرهای جونقان و باباحیدر زمین مشخص شده و احداث بوستان بانوان شهر فارسان در مرحله مکان‌یابی قرار گرفته است.

وی با اشاره به تصویب ۱۲۰ میلیارد ریال از اعتبارات سفر رییس‌جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت سیزدهم به چهارمحال و بختیاری برای تکمیل و بهره‌برداری از استخر کارگران فارسان یادآور شد: با افتتاح این استخر تعداد استخرهای فارسان به دو مورد افزایش می‌یابد.

فرماندار فارسان با اشاره به اقدامات جهادی دولت سیزدهم برای روستاهای اقبال‌آباد، حاجی‌آباد و شریف‌آباد در منطقه هیرگان شهرستان فارسان به‌عنوان مناطق محروم فراموش شده در این شهرستان اظهار داشت: مسیر این روستاها در ۴۰ کیلومتری شهرکرد آسفالت شد تا از این پس از محاصره برف قرار نگیرد و با بارش برف مسدود نشود.

احداث جاده و تونل فارسان به دشتک در چهارمحال و بختیاری ۴۵ کیلومتر از مسیر ارتباطی شهرکرد به خوزستان را کوتاه‌تر می‌کند.وی با اشاره به فعال بودن طرح‌های چهارخطه باباحیدر به چلگرد و پردنجان به جونقان گفت: زمین این مسیر رانشی است و باید تا زمان رسیدن به استانداردهای فنی و مهندسی خاک‌برداری شود زیرا این جاده یک محور ارتباطی شریانی و اصلی در اتصال شهرستان‌های فارسان و کوهرنگ و استان‌های چهارمحال و بختیاری به خوزستان به‌شمار می‌رود.

صالحی به تلاش برای تکمیل و بهره‌برداری سریع‌تر از تونل فارسان به دشتک و جاده‌های طرفین آن اشاره و تاکید کرد: عملیات اجرایی این طرح از سمت شهرستان فارسان تا سال آینده به پایان می‌رسد و بقیه این طرح در حوزه شهرستان اردل هم در حال انجام است.

وی طول جاده فارسان به دشتک را ۲۵ کیلومتر و دارای یک دستگاه تونل به‌طول یک‌هزار و ۵۵۰ متر دانست و افزود: احداث جاده و تونل فارسان به دشتک در چهارمحال و بختیاری ۴۵ کیلومتر از مسیر ارتباطی شهرکرد به خوزستان را کوتاه‌تر می‌کند.

فرماندار فارسان در بخش دیگری از سخنان خود تعهد این شهرستان برای ساخت مسکن در دولت سیزدهم را پنج هزار و ۵۳۶ واحد در چهار سال اعلام و تصریح کرد: قرار است سالانه یک‌هزار و ۳۸۴ واحد مسکونی و در مجموع پنج هزار و ۵۳۶ واحد مسکونی در این شهرستان ساخته و تحویل متقاضیان واجد شرایط شود.

وی با اشاره به لزوم تامین و ساخت مسکن برای گروه‌های مختلف به‌عنوان یکی از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم یادآور شد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است یک‌هزار و ۸۹۲ واحد مسکونی در شهر فارسان به‌عنوان مرکز شهرستان ساخته و تحویل متقاضیان واجد شرایط شود که از این میزان تاکنون مراحل قانونی واگذاری زمین ۳۰۰ واحد مسکونی در شهر فارسان انجام و پروانه ساخت بیش از ۲۰۰ واحد مسکونی صادر شده و عملیات اجرایی احداث افزون‌بر ۱۰۰ واحد مسکونی در حال تکمیل است.

قرار است سالانه یک‌هزار و ۳۸۴ واحد مسکونی و در مجموع پنج هزار و ۵۳۶ واحد مسکونی در این شهرستان ساخته و تحویل متقاضیان واجد شرایط شودصالحی در بخش بعدی سخنان خود با اشاره به ضرورت توسعه بخشی همه جانبه در شهرستان فارسان اظهار داشت: در این راستا ۱۰ کارگروه تخصصی، علمی و کارشناسی برای تسریع در روند توسعه این شهرستان تشکیل و فعال شده است.

وی با اشاره به شناسایی چالش‌های سه حوزه اصلی و مهم مرتبط با زندگی مردم یعنی صنعت، کشاورزی و گردشگری شهرستان فارسان براساس بررسی‌های علمی و برنامه‌ریزی برای رفع آن گفت: براساس این برنامه‌ریزی توسعه حوزه صنعت با مقیاس کوچک و متوسط، بخش کشاورزی با رویکرد علمی و نوین و حوزه گردشگری به‌عنوان مکمل بخش‌های دیگر در دستور کار قرار گرفت.

فرماندار فارسان عمده‌ترین هدف توجه به اولویت‌های صنعتی، کشاورزی و گردشگری را مقابله با اَبَرچالش این شهرستان یعنی بیکاری با نرخ ۱۲.۹ درصد اعلام و تاکید کرد: اُمید است تا بهمن‌ماه سال‌جاری شاخص‌های کمی این شهرستان منطبق بر سیاست‌های کلان و برگرفته از ۲۶ اصل سیاست‌ها و اولویت‌های مورد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی در برنامه هفتم توسعه آماده شود.

وی میانگین تراکم جمعیت کشور را ۵۰ نفر در کیلومتر مربع دانست و افزود: به‌علت محدودیت در مساحت شهرستان فارسان و منتهی شدن بخشی از آن به ارتفاعات، تراکم جمعیت در این شهرستان ۱۸۹ نفر در کیلومتر مربع است و به‌همین علت زمین در فارسان ارزش بالایی دارد و هیچ زمینی در این شهرستان بدون‌استفاده نیست.

صالحی در بخش دیگری از سخنان خود به پایه‌گذاری شهرک صنعتی جونقان در دهه ۷۰ در زمینی به وسعت بیش از ۲۰۰ هکتار اشاره و تصریح کرد: در این طرح از همان ابتدا سیاست‌گذاری درستی انجام نشد و زمین‌ها به قطعات و زون‌های کوچکی تقسیم شده که خروجی مناسبی نداشته است اما در مدت فعالیت دولت سیزدهم فعال شدن شهرک صنعتی جونقان به‌همراه تقویت زیرساخت‌ها، احیای واحدهای تولیدی راکد و راه‌اندازی کارخانه‌های جدید در دستور کار قرار گرفت.

وی یادآور شد: در همین راستا ساخت یک واحد تولیدی فولادی با ۳۰۰ نفر اشتغال‌زایی مستقیم و تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن در مراحل نهایی قرار گرفته که آب آن تامین و مجوزهای قانونی صادر شده است و عملیات اجرایی آن ب‎زودی آغاز می‌شود.

فرماندار فارسان با اشاره به نصب سوله‌های مربوط به راه‌اندازی کارخانه پایه اتانول در شهرک صنعتی جونقان اظهار داشت: هم‌اکنون علاوه بر سردی هوا اما روند فعالیت‌های عمرانی در این شهرک صنعتی پویا شده است و شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری برای تکمیل گاز آن ۴۰۰ میلیارد ریال تخصیص داد.

وی ظرفیت قبلی برق شهرک صنعتی جونقان را هفت مگاوات دانست و گفت: براساس توافق بین مسوولان شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری، شرکت توزیع نیروی برق استان و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ظرفیت برق این شهرک صنعتی ۱۴ مگاوات افزایش یافت و به ۲۱ مگاوات رسید.

صالحی همچنین به برخی مشکلات ارتباطی در حوزه تلفن همراه و اینترنت شهرک صنعتی جونقان اشاره و تاکید کرد: در دولت سیزدهم علاوه بر رفع این مشکلات و کسب رضایتمندی سرمایه‌گذاران، اتصال این شهرک صنعتی به فیبر نوری در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به پیش‌بینی آب مورد نیاز شهرک صنعتی جونقان از محل انتقال آب از سد غدیر باباحیدر و پساب فاضلاب افزود: در یک‌سال اخیر به‌طور همزمان پیگیری شده تا مشکلات سال‌های طولانی واحدهای تولیدی این شهرک صنعتی با بانک‌ها رفع و کارخانه‌ها دوباره فعال شود و در همین راستا یکی از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی جونقان با ۳۰ نفر اشتغال‌زایی تا دهه‌فجر انقلاب اسلامی امسال وارد مدار تولید می‌شود و ۲ واحد تولیدی آب معدنی و مواد غذایی هم منتظر دریافت تسهیلات سرمایه در گردش برای ورود به چرخه تولید هستند.

فرماندار فارسان به قابلیت این شهرستان در حوزه زراعت چوب و قابلیت بهره‌مندی از این پتانسیل در تولیدات صنعتی اشاره و تصریح کرد: در این حوزه سه چهار مجموعه با ظرفیت اشتغال بالای ۲۰ نفر تا دهه فجر انقلاب اسلامی سال‌جاری در شهرک صنعتی جونقان فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

وی با اشاره به دریافت زمین در شهرک صنعتی جونقان از سوی برخی سرمایه‌گذاران در سال‌های گذشته و اقدام نکردن به سرمایه‌گذاری در مهلت قانونی یادآور شد: تمامی این زمین‌ها بازپس‌گیری و به سرمایه‌گذاران واجد شرایط جدید واگذار می‌شود.

صالحی اظهار داشت: علاوه بر تمامی اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم برای فعال کردن شهرک صنعتی جونقان اما این شهرک صنعتی نیاز شهرستان فارسان را رفع نمی‌کند و با توجه به ظرفیت‌های این شهرستان در زیرساخت‌ها و نیروی انسانی راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در نقاط مختلف شهرستان در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به مصوبه سفر رییس‌جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت سیزدهم به چهارمحال و بختیاری مبنی بر راه‌اندازی ۲ شهرک صنعتی در فارسان و گوجان گفت: به‌همین منظور پیگیری‌های فراوانی انجام و در نهایت زمین مناسبی به وسعت ۴۰ هکتار شهرستان فارسان برای راه‌اندازی شهرک صنعتی فارسان با رعایت ضوابط زیست‌محیطی مشخص و در همین راستا توافقی بین مدیران شرکت شهرک‌های صنعتی، شرکت توزیع نیروی برق و اداره‌کل حفاظت محیط زیست انجام و قرار شد ۸۰ هکتار حریم زیست‌‎محیطی این زمین برای احداث شهرک انرژی در نظر گرفته تا نیروگاه خورشیدی احداث و تولید برق در این نیروگاه خورشیدی به مردم محلی و مالکان عرفی سپرده شود و شرکت توزیع نیروی برق پس از فعال شدن نیروگاه، برق تولیدی را خریداری کند.

فرماندار فارسان تاکید کرد: با اجرای این طرح به‌طور میانگین در هر هکتار ۶ نفر و در مجموع ۵۰۰ نفر اشتغال‌زایی مستقیم ایجاد می‌شود که این اشتغال‌زایی از سرمایه‌گذاری در حوزه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، پاک و سبز است.

وی با اشاره به اعلام آمادگی سرمایه‌گذارانی برای سرمایه‌گذاری در شهرک صنعتی فارسان افزود: نیاز آب این شهرک صنعتی از نزدیک‌ترین مسیر دسترسی به آب پایدار یعنی سد غدیر باباحیدر پیش‌بینی شده است و شرکت‌های خدمات‌رسان در حال پیگیری برای تامین زیرساخت‌ها در آن هستند و براساس پیش‌بینی و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، عملیات اجرایی آن ابتدای سال آینده آغاز و همزمان پهنه‌بندی و واگذاری زمین‌ها در این طرح انجام می‌شود.

صالحی تصریح کرد: شناسایی زمین مورد نیاز و مطالعات مقدماتی برای راه‌اندازی شهرک صنعتی گوجان شهرستان فارسان هم در مجاورت جاده فارسان به دشتک انجام شده است تا بتوان شهرک یا ناحیه صنعتی تخصصی با اولویت حوزه بهداشت در این منطقه راه‌اندازی شود.

وی با اشاره به دستور رییس‌جمهور در سفر به چهارمحال و بختیاری پس از بازدید هوایی از شهرستان فارسان برای ایجاد مسیر سبز سلامت در شهرستان فارسان از خروجی سد غدیر باباحیدر تا تنگ درکش‌ورکش جونقان یادآور شد: اجرای این طرح در مراحل مختلف به تعامل و همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری نیاز دارد.

فرماندار فارسان با اشاره به قابلیت خاص قایق‌رانی، اجرای طرح‌های گردشگری، توسعه کشت درختان و ایجاد کمربند سبز در مسیر سبز سلامت شهرستان فارسان اظهار داشت: در این راستا بهره‌مندی از توان سرمایه‌گذاران مختلف ضروری است و باعث اشتغال‌زایی، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی می‌شود.

وی اجرای طرح‌های گردشگری را باعث ایجاد رونق چرخ اقتصادی دانست و گفت: هم‌اکنون ۹ واحد اقامتگاه بوم‌گردی در این شهرستان به مسافران و گردشگران خدمات‌رسانی می‌کند و شرایط اقلیمی و آب و هوایی فارسان را نسبت به نقاط دیگر چهارمحال و بختیاری مطلوب‌تر بوده که باعث افرایش حضور گردشگران در مناطق مختلف این شهرستان شده است.

صالحی همچنین تپه‌های نورالشهدا را دارای قابلیت‌های مطلوب برای توسعه گردشگری اعلام و تاکید کرد: پیگیری‌های مستمر برای تکمیل بهره‌برداری از بسیاری طرح‌های گردشگری شهرستان فارسان مانند هتل ده‌چشمه تا نوروز سال‌جاری در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: البته جذب گردشگران و مسافران بیشتر برای حضور در مناطق گردشگری شهرستان فارسان به ساخت هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، خانه‌های مسافر، اقامتگاه‌های بوم‌گردی و مکان‌های اقامتی دیگر نیاز دارد که باید به‌عنوان برنامه‌های اولویت‌دار با جدیت پیگیری و زمینه‌های عملیاتی شدن آن فراهم شود.

فرماندار فارسان به تکمیل و بهره‌برداری از موزه فارسان تا دهه‌فجر انقلاب اسلامی سال‌جاری و صدور مجوز راه‌اندازی یک موزه جدید در پارک قلمستان مرکز این شهرستان اشاره و تصریح کرد: تقویت صنعت و توجه به حوزه‌های میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی از عوامل اصلی در رونق و توسعه گردشگری است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم توسعه بخش کشاورزی و اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال برای گازرسانی به حوزه کشاورزی جونقان در سال‌جاری یادآور شد: این مبلغ برای گازرسانی به دامداری‌ها، مرغداری‌ها و مجتمع‌های پرورش قارچ خوراکی جونقان و با هدف بهبود مدیریت مصرف انرژی و افزایش تولید هزینه شد.

صالحی با اشاره به سودآور نبودن تولید محصولات کشاورزی شهرستان فارسان به‌علت خام‌فروشی و نداشتن اولویت کشت از سوی کشاورزان اظهار داشت: در همین راستا برنامه‌ریزی و عملیاتی کردن طرح‌هایی به‌منظور اجرای رویکرد و روش‌های نوین و علمی در حوزه کشاورزی شهرستان فارسان در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به برنامه‌های جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری برای بهبود مصرف آب و افزایش تولید محصولات کشاورزی گفت: امسال لوله و اتصالات آب‌رسانی از سوی جهاد کشاورزی استان در اختیار کشاورزان قرار گرفت تا نسبت به لوله‌کشی آب‌رسانی به باغ‌ها و مزرعه‌های کشاورزی با هدف صرفه‌جویی در مدیریت و بهبود مصرف آب و تولید بیشتر محصولات اقدام شود.

فرماندار فارسان بهره‌مندی از روش‌های دانش‌بنیان برای گلخانه‌های کشاورزی شهرستان فارسان را جزو برنامه‌های اولویت‌دار مسئولان این شهرستان در دولت سیزدهم اعلام و تاکید کرد: راه‌اندازی مجتمع‌های دامپروری در گوجان، جونقان، چلیچه و فیل‌آباد در دستور کار قرار دارد.

صالحی با اشاره به برنامه‌ریزی برای آغاز عملیات اجرایی ساخت و راه‌اندازی مجتمع فناوران در فیل‌آباد همزمان دهه فجر انقلاب اسلامی سال‌جاری افزود: شهرستان فارسان با برخورداری از زمین‌های شیب‌دار فراوان و اقلیم مناسب، زمینه توسعه بخش کشاورزی را دارد.

به گزارش ایرنا، فارسان در ۳۵ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رییس‌جمهور در ادامه سفرهای استانی خود روز پنجشنبه ۱۹ خردادماه سال‌جاری به‌همراه تعدادی از اعضای هیات دولت سیزدهم به چهارمحال و بختیاری سفر کرد تا از نزدیک مسائل این استان را مورد بررسی قرار دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha