محمد رستگاری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان در اختیار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قرار گرفت که با محوریت راههای روستایی آسیب دیده در سیل به ویژه شهرستان تفت تخصیص یافته است و با ابلاغ اعتبارات از سوی ایمیدرو برای انجام فرایند مناقصات صورت می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: ۷۵ میلیارد تومان از اعتبار یاد شده برای بهسازی راههای شهرستان تفت تعریف شده است و مابقی هم برای دیگر محدوده های آسیب دیده از سیل هزینه می شود.
رستگاری افزود: همچنین ۲۰۰ میلیارد تومان برای راههای شریانی و اصلی اختصاص یافته است که ۱۲۰ میلیارد تومان در حوزه دو باند شدن راهها و ۸۰ میلیارد تومان هم برای بهسازی راهها است که این مبلغ در اختیار راه و شهرسازی است.
اجرایی شدن قانون مالکانه معادن در حوزه ها در سفر رییس جمهور
وی در ادامه با تاکید بر اجرایی شدن قانون بودجه ۱۴۰۱ مبنی بر تخصیص ۲ درصد بودجه مالکانه معادن به راهها شد و گفت: متاسفانه این قانون هنوز در استان اجرایی نشده است.
رستگاری با بیان اینکه وضعیت راههای روستایی استان مناسب نیست افزود: این موضوع نیازمند ترمیم جدیتری است و مهمترین درخواست این اداره در سفر رییس جمهوری محقق شدن این قانون و توجه به اعتبارات و نگهداری راهها و به ویژه راههای روستایی است.
وی تصریح کرد: شبکه جاده ای یک زیر ساخت سرمایه ملی است بنابراین نیاز به کنترل دائمی و نگهداری دارند و اگر موعد بهسازی نگهداری راهها به عقب بیفتد هزینه ها به صورت تساعدی چندین برابر می شود باید در موعد خودش بهسازی محورها برنامه ها داشته باشیم.
رستگاری اضافه کرد: اعتبارات در حوزه روستایی بسیار ناچیز است که به این بخش باید توجه جدی ترشود و اجرای قانون ۲ درصد مالکانه داروی شفا بخش برای نگهداری شبکه راهی به ویژه در این حوزه است.
از مجموع راه های استان یزد ، ۷۲۶ کیلومتر بزرگراه،۶۴۰ کیلومتر راه اصلی، ۹۶۱ کیلومتر راه فرعی و دو هزار و ۲۷۴ کیلومتر راه آسفالته روستایی است و یزد در طول بزرگراه ها رتبه هشتم ، طول راه های شریانی رتبه ۱۰ ، طول راه های اصلی رتبه ۱۴ ، طول راه های فرعی رتبه ۱۵ و طول راه های روستایی رتبه ۲۲ کشوری را دارد.
نظر شما