به گزارش ایرنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز سهشنبه در یکصد و بیستمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران تذکراتی را ارایه و از برخی موارد در مدیریت شهری نیز تقدیر کردند.
نرگس معدنی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در این جلسه اظهارداشت: بررسی ها در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی از مناطق، فرهنگسراها، خانههای فرهنگ، کتابخانههای سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران نشان میدهد که بابت اجرای برنامه ها بودجه به مناطق و سایر مراکز سازمان اختصاص نیافته است.
وی با بیان اینکه مراکز سازمان اصطلاحاً با بودجه صفر باید برنامههایشان را اجرا کنند، افزود: بازدیدهای میدانی از مراکز سازمان فرهنگی و هنری نشان میدهد که اکثر مراکز سازمان فرسوده و نیاز مبرم و اساسی به تعمیر و تجهیز دارند.
معدنی پور با بیان اینکه کتابخانه ها از نظر تجهیزات کتابخانه ای و منابع در شرایط بسیار بدی قرار گرفته اند، افزود: از بابت درآمدهایی که از مراکز حاصل شده و به خزانه سازمان واریز میشود درصد بسیار کمی به مناطق و مراکز بابت تعمیر و تجهیز و نگهداشت مجموعه ها و همچنین اجرای برنامه ها بر می گردد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران همچنین از جایگزینی مدیران جدید و بدون سابقه با مدیران با سابقه و قدیمی سازمان فرهنگی و هنری گلایه کرد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران از شهردار تهران خواست نسبت به موارد مذکور دستور لازم را صادر کرده و گزارش ارایه کند.
ظرفیت مترو تهران افزوده میشود
حجتالاسلام سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورای شهر نیز در زمان تذکر خود، به انجام تست گرم بخش میانی خط ۶ مترو، اشاره و از این موضوع تقدیر کرد.
وی با بیان اینکه حدفاصل دانشگاه تربیت مدرس و میدان امام حسین(ع) که هفت ایستگاه دارد کاملاً تعطیل بود، ادامه داد: ۶ ایستگاه در این خط فعال و سه رام قطار در آن حبس شده بود اما در این دوره، دانشگاه تربیت مدرس به ایستگاه میدان امام حسین(ع) متصل می شود که با تکمیل شدن پست برق در منطقه کیانشهر این ظرفیت ایجاد شد که مسیر راه اندازی و چهار ایستگاه کارگر، بوستان لاله، تقاطعی میدان ولیعصر(عج) و تقاطعی هفت تیر تا پایان امسال آماده شود.
وی با بیان اینکه تا پایان سال این بخش به بهره برداری خواهد رسید، گفت: بر این اساس ظرفیت چند صد هزار نفری به ناوگان حمل و نقل ریلی پایتخت اضافه می شود.
علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران نیز در این خصوص در جمع خبرنگاران با اشاره به تست گرم بخش میانی خط ۶ مترو تهران، حد فاصل ایستگاه دانشگاه تربیت مدرس تا میدان امام حسین (ع) گفت: بامداد امروز تست گرم خط ۶ مترو تهران، حد فاصل ایستگاه دانشگاه تربیت مدرس تا میدان امام حسین (ع) انجام شد.
برنامهریزی امروز ما باید هوشمندانه باشد
سید احمد علوی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز با اشاره به منویات دیروز مقام معظم رهبری در جمع مردم قم گفت: فرمایشات رهبر معظم انقلاب در حوزه مدیریت شهری باید مدنظر قرار بگیرد و برای آن برنامه ریزی هوشمندانه انجام شود.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب به موضوع گردشگری هم به عنوان نقطه قوت اشاره کردند، افزود: این یکی از مباحثی است که ما در مرحله اول یعنی در مرحله تشخیص و خطرات آن ماندیم.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران هم در پاسخ گفت: تبلیغ امروز و فردا شورای شهر تهران و شهرداری تهران انجام کار درست و صحیح است.
رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: اگر عزممان را جزم کنیم که کار صحیح و منطقی و با برنامه و خالصانه انجام دهیم همان کار و تصمیم گیری به موقع است که رهبری اشاره می فرمایند باید همه به موقع کارها را تشخیص و انجام دهیم.
لزوم استانداردسازی مراکز یاورشهر سطح تهران
زهرا شمساحسان دیگر عضو شورای اسلامی شهد تهران نیز در زمان تذکر خود، افزود:ارائه خدمات درمانی و مراقبتی مطلوب به گروههای آسیبپذیر و آسیبدیده یکی از اولویتهای مدیریت شهری بهویژه در مواقعی که عدم جمعآوری و عدم اسکان مناسب این جمعیتها، موجب برهمزدن نظم و مخدوش کردن چهرهی زیبای شهر میشود.
وی گفت: طراحی فضاهای مناسب و دارای استانداردهای کالبدی، اولین قدم برای ورود به این عرصه و ایجاد چرخهی حمایت، مراقبت و توانمندسازی در تمام گروههای در معرض خطر است.
شمس احسان ادامه داد: با عنایت به بند (ث) ماده ۸۰ قانون ششم توسعه، شهرداری موظف به همکاری با سازمان بهزیستی درباره بهرهبرداری و تکمیل مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان متجاهر و بیخانمان و راهاندازی مراکز جامع توانمندسازی و صیانت اجتماعی برای معتادان بهبود یافته اقداماتی انجام دهد.
عضو شورای شهر تهران گفت: تعامل با گروه معتادان متجاهر نیاز به تدوین شیوهنامههای رفتاری بسیار پیچیده دارد که سطح اصحکاک بین نیروی انسانی شاغل در مرکز و معتادان را به حداقل برساند.
شمساحسان از شهرداری تهران خواست احصای استانداردهای همهجانبه برای طراحی و مدیریت مراکز یاورشهر را در دستورکار قرار دهند.
انتقاد از تعطیلی شرکت کنترل کیفیت هوا
سید جعفر تشکری هاشمی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به روزهای آلودگی هوا اظهار داشت: از سران سه قوه تقاضای مداخله کردیم تا کارهای عقب مانده سالهای قبل به سرعت صورت بگیرد و هوایی که مردم تنفس می کنند به وضعیت مطلوبی برسد، اما در این بین در شورای اداری شهرداری تهران کج سلیقگی انجام شد که در نقض غرض با تصمیم شورا بود.
وی افزود: شرکتی از سال ۱۳۷۰ به نام شرکت کنترل کیفیت هوا راه اندازی شد تا سیاهه آلودگی هوا را منتشر کند و برای حل مشکل آلودگی هوا از ارتباط با مجامع کشور و جهان بهره بگیرد، اما مطلع شدیم در مصوبه آبان ماه شورای اداری شهرداری تهران، این شرکت باید با اداره کل محیط زیست شهرداری ادغام شود.
مجید باقری معاون برنامه ریزی، منابع انسانی و امور شورای شهرداری تهران در واکنش به سخنان تشکری هاشمی گفت: برای بررسی بیشتر، این ابلاغیه از روی سایت برداشته شده است.
ترک فعل دستگاههای متولی آلودگی هوا
پرویز سروری نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به موضوع آلودگی هوا گفت: نامه شورا به سران قوا نماینگر توجه جدی اعضای شورا به آلودگی هواست.
سروری ادامه داد: رئیس جمهور نامه ای را به ۶ وزیر ارسال کرد تا اقدامات را آغاز کنند اما در شورا نیز باید دائماً پیگیری شود تا بتوانیم به هم افزایی در حل معضل آلودگی هوا دست یابیم.
این عضو شورا افزود: تمام دستگاه ها باید هم افزایی داشته باشند اما متأسفانه کسانی که سهم حداکثری در آلودگی هوا با ترک فعل داشتند، به جای حمایت از این موضوع، مطالبی را مطرح کردند که جز اینکه راه حل مساله را ببندد راه دیگری ایجاد نکرد.
سوده نجفی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه ۲۰ درصد از منابع سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران بر عهده سازمان شهرداری ها و دهیاری هاست، یادآور شد: می خواهیم که شهردار در جلسات هیات دولت، پیگیری برای دریافت این منبع را انجام دهد و هوشمندسازی آبیاری فضای سبز نیز تا پایان دوره ششم مدیریت شهری باید به نتیجه برسد.
وی افزود: نظم خوبی در شرکت شهروند برقرار شده، اما اگر بخواهیم از سایر فروشگاه ها عقب نمانیم و جلوتر قدم برداریم، باید مزیت رقابتی ایجاد شود تا تفاوت میان این فروشگاه ها و سایر فروشگاه ها مشخص باشد.
نظر شما