ساخت این مرکز بهداشتی ، درمانی در یکی از مناطق کم برخوردار شیراز حرکتی پسندیده و در خور ستایش است ، از آن رو که توازن منطقه ای در ارائه خدمات بهداشتی درمانی در کلان شهر شیراز ایجاد می کند و موجب می گردد که نواحی جنوب و شرق شیراز که از این خدمات قدری جا مانده بودند نیز امید به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی بهتر و تخصصی و فوق تخصصی داشته باشند.
دکتر علیاکبر رامجردی مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس روز یکشنبه در مراسم تقدیر از نیکوکاران و خیرین فعال در ساخت بیمارستان خیریه حضرت رسول اعظم (ص) ضمن قدردانی از نیک اندیشان فارسی نقش خیرین سلامت در توسعه طرحهای بهداشت و درمان را مهم و تاثیر گذار دانست و بر حمایتهای این قشر در جامعه تاکید کرد.
او گفت: فعالیت خیرین عرصه سلامت در شرایطی که مشکلات اقتصادی فعالیتهای مختلف را تحتالشعاع قرار داده، اقدام بسیار ارزشمندی است که بدون شک نزد خداوند از اجر و پاداش معنوی بسیاری برخوردار خواهد بود.
رامجردی در ادامه گفت: ۵۰ هزار میلیارد تومان ارزش اقداماتی است که تا کنون در مجمع خیرین ثبت شده است، البته این آمار بجزء ساخت برخی بیمارستانهایی است که قبل از فعالیت و تشکیل مجمع خیرین بوده است.
مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس اظهار کرد: ۳۰ درصد از خیرین عرصه سلامت در فارس بانوان هستند که در ساخت بیمارستانهای سوانح سوختگی، بیمارستان امیر، بیمارستان مادر و کودک، بیمارستان شهید رجایی، بیمارستان قلب فاطمه الزهرا شهرستان کوار و مراکز کوچک دیگر مشارکت داشتند.
مدیرعامل موسسه خیریه رسول اعظم (ص) هم در این مراسم درباره روند ساخت پروژه مجتمع خیریه درمانی تخصصی و فوق تخصصی رسول اعظم (ص)،بیان کرد:سازه بتنی این پروژه ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که برای رسیدن به این میزان پیشرفت ۸ هزار مترمکعب بتن ریزی شده و بیش از یک میلیون و ۸۵۰ هزار کیلوگرم میلگرد به کار رفته است.
دکتر جواد شاه محمدی در مراسم تجلیل از خیرین ساخت مجتمع خیریه درمانی تخصصی و فوق تخصصی رسول اعظم (ص)، نقش خیرین در تکمیل بیمارستان ۳۰۰ تخت خوابی رسول اعظم (ص) را بسیار مهم و قابل ستایش دانست.
او با بیان اینکه جانمایی این درمانگاه در منطقه شرق شیراز و جنب پارک سایه به دلیل کمبود بیمارستان در این ناحیه بوده، گفت: با ساخت این بیمارستان علاوه شهروندان و ساکنان مناطق شرق و جنوبی استان، استانهای همجوار نیز میتوانند از خدمات آن بهرهمند شوند.
دکتر شاه محمدی نزدیکی به فرودگاه بینالمللی شیراز را از دیگر امتیازات این بیمارستان برشمرد و ادامه داد: دسترسی مناسب بزرگراهی از مناطق مختلف شهر به این مرکز درمانی باعث سهولت استفاده شهروندان خواهد بود.
مدیرعامل موسسه خیریه رسول اعظم (ص) درباره روند ساخت این پروژه بیان کرد: تاکنون در این پروژه ۱۰۰ هزار مترمکعب خاکبرداری، ۶ هزار ۵۰۰ مترمربع فونداسیون و ۵۳۰ ستون اجرا شده است.
او افزود: سازه بتنی این پروژه ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که برای رسیدن به این میزان پیشرفت ۸ هزار مترمکعب بتن ریزی شده و بیش از یک میلیون و ۸۵۰ هزار کیلوگرم میلگرد به کار رفته است.
دکتر شاهمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود به پتانسیلهای درمانی این بیمارستان اشاره کرد و گفت: با تکمیل این پروژه سالانه ۴۵ هزار بیمار خدمات بستری و حدود ۴۵۰ هزار نفر خدمات تشخیصی درمانی سرپایی دریافت میکنند.
ایجاد اشتغال مستقیم برای یک هزار و ۲۰۰ نفر از دیگر مزایای این طرح درمانی است که مورد اشاره مدیرعامل موسسه خیریه رسول اعظم (ص) قرار گرفت و وی اظهار امیدواری کرد با همراهی خیرین و مردم این پروژه در آیندهای نزدیک به نتیجه رسیده و مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
بر اساس این گزارش؛ به مناسبت میلاد حضرت فاطمه الزهرا (س) و تجلیل از خدمات نیک اندیشان فارس، از ۳۵ خیر عرصه سلامت استان تقدیر شد.
نظر شما