به گزارش ایرنا، بنا به اعلام مرکز رسانه قوه قضائیه، در روزهای گذشته و بعد از صدور احکام متهمان پرونده خانه اصفهان جوسازیها و انتشار اخبار کذب از سوی رسانههای معاند در مورد متهمان این پرونده بیشتر شده است.
حجتالاسلام والمسلمین اسدالله جعفری روز دوشنبه افزود: متهمان پرونده خانه اصفهان ۲۰ روز مهلت دارند به حکم صادره اعتراض کنند.
وی درباره جوسازی رسانههای معاند در مورد متهمان پرونده خانه اصفهان اظهار کرد: بعد از صدور حکم متهمان پرونده موسوم به خانه اصفهان در دادگاه بدوی، به متهمان در زندان اجازه داده شد با خانوادههای خود تماس بگیرند اما متهمان پرونده در تماس با بیرون از زندان مطالب خلاف واقعی را مطرح کردند که کذب بودن این ادعاها براساس مستندات موجود در پرونده و اعترافات خود متهمان اثبات شده است.
رئیس کل دادگستری استان اصفهان افزود: متهمان در مرحله تحقیقات، بازسازی صحنه و دادگاه به طور دقیق و لحظه به لحظه اتفاقات روز حادثه را تشریح کردهاند.
وی تصریح کرد: مجید کاظمی یکی از متهمان پرونده به دلیل اقداماتی که در زندان انجام داده به خارج از بند عمومی منتقل شده است که بند جدید سلول انفرادی نیست و حدود ۱۰ تا ۱۵ زندانی در آن حضور دارند و فقط از بند عمومی خارج شده است.
حجتالاسلام جعفری افزود: طبق قانون، متهمان بعد از صدور حکم در دادگاه بدوی ۲۰ روز مهلت دارند که نسبت به حکم صادره اعتراض کنند که به متهمان پرونده خانه اصفهان نیز این فرصت داده شده تا اگر اعتراضی به حکم دادگاه دارند اعتراض کنند حتی قاضی پرونده و معاون دادستان استان به زندان رفتند تا اعتراض متهمان را ثبت کنند.
وی خاطرنشان کرد: متهمان پرونده اعلام کردند که نسبت به حکم صادر از سوی دادگاه اعتراض دارند و لایحه اعتراضی را وکلای آنها ارسال میکنند.
رئیس کل دادگستری استان اصفهان بیان کرد: تا امروز وکلای ۲ نفر از متهمان پرونده لایحه اعتراضی را به دادگاه ارسال کردهاند، به محض ارسال لایحه تمام متهمان، پرونده به دیوان عالی کشور ارسال میشود.
وی تصریح کرد: این پرونده ۹ متهم داشت که پرونده ۶ نفر از متهمان در صلاحیت رسیدگی در دادگاه انقلاب بود و پرونده سه نفر نیز به دادگاه کیفری ارسال شده است و بهتازگی نیز یک نفر دیگر در ارتباط با این پرونده دستگیر شده و متهمان پرونده به ۱۰ نفر رسیده است.
براساس احکام صادره "صالح میرهاشمی بلطاقی" فرزند سید کاظم متهم ردیف اول پرونده به اتهام محاربه از طریق کشیدن سلاح کلت کمری، تشکیل و اداره گروه مجرمانه به قصد برهم زدن امنیت کشور و اجتماع و تبانی منتهی به جرائم ضد امنیت داخلی به اعدام و به اتهام عضویت و همکاری با گروهک منافقین به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شد.
"مجید کاظمی شیخ شبانی" فرزند محمدرضا متهم ردیف دوم پرونده به اتهام محاربه از طریق کشیدن سلاح کلاشینکف به اعدام و برای اتهامات عضویت در دسته ها و جمعیت غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور و اجتماع و تبانی منتهی به جرایم ضد امنیت داخلی به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شد.
"سعید یعقوبی کردسفلی" فرزند کرمعلی متهم ردیف سوم پرونده به اتهام محاربه از طریق اقدام به کشیدن اسلحه و استفاده از کلت کمری به اعدام و برای اتهامات عضویت در دستهجات و جمعیت غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور و اجتماع و تبانی منتهی به جرایم ضد امنیت داخلی کشور به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شد.
"امیرنصرآزادانی" فرزند محمد متهم ردیف چهارم پرونده به اتهام عضویت در دسته های غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور به پنج سال حبس تعزیری، برای اتهام اجتماع و تبانی منتهی به جرایم ضد امنیت به پنج سال حبس تعزیری و برای اتهام معاونت در محاربه به تحمل ۱۶ سال حبس تعزیری محکوم شد.
"سهیل جهانگیری" فرزند عبدالحسین متهم ردیف پنجم پرونده از بابت اتهام اجتماع و تبانی منتهی به جرایم ضد امنیت داخلی کشور به ۲ سال حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت محکوم شد.
برای "جابر میرهاشمی" فرزند هاشم متهم ردیف ششم این پرونده نیز حکم برائت صادر شده است.
به گزارش ایرنا، ۲۵ آبان ماه بر اثر یک حمله مسلحانه تروریستی در میدان نگهبانی محله خانه اصفهان، ۳ مدافع امنیت به نامهای محسن چراغی، محسن حمیدی و محمد کریمی به شهادت رسیدند.
نظر شما