محمد رحمانی روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کارگروه مولدسازی و فروش اموال از سال ۱۳۹۸ تشکیل شده و اموال مازاد را به فروش می رساند و پول ناشی از آن را صرف تکمیل طرح های نیمه تمام می شود.
وی تصریح کرد: املاک مازاد استان از دستگاه های اقتصاد دارایی، جهاد کشاورزی، استانداری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهزیستی، ثبت احوال و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شناسایی و در معرض فروش قرار داده شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان شمالی ادامه داد: فروش املاک دانشکده علوم پزشکی اسفراین به مبلغ ۵۶۰ میلیون تومان و واریز منابع حاصل از فروش به حساب دانشگاه و فروش اموال منقول مازاد اسقاطی ادارات کل به مبلغ ۷۷۰ میلیون تومان از جمله این اقدامات در سال جاری است.
وی گفت: همچنین امسال چهار هزار و ۱۳۷ فقره اسناد دفترچه ای به سند تک برگ دولتی تبدیل شده است و اکنون بیش از ۹۰ درصد از املاک دولتی استان دارای سند تکبرگ دولتی هستند.
به گزارش ایرنا، شناسایی و مولدسازی یا فروش اموال مازاد دولتی مبتنی بر جزء (۲) و (۳) بند (د) تبصره (۱۲) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور است که آییننامه اجرایی آن را هیات دولت اواخر خرداد ماه تصویب و به استان ها ابلاغ کرد.
مجلس شورای اسلامی بر اساس این ماده واحده به دولت اجازه داده است تا اموال منقول و غیرمنتقول در اختیار دستگاه های اجرایی را که در راستای وظایف ذاتی دستگاه ها مورد استفاده قرار نمی گیرد، شناسایی و از طریق اوراق بهادار و اجاره یا فروش تعیین تکلیف کند.
تخصیص ۶۸۱ میلیارد تومان اعتبار هزینهای و تملک دارایی
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان شمالی در ادامه افزود: حدود ۴۱۶ میلیارد تومان اعتبار هزینه ای در ۹ ماهه امسال تخصیص یافته که ۷۵ درصد آن برای پرداخت حقوق کارکنان دولت بوده است.
وی با اشاره به تخصیص اعتبارات تملک داراییها گفت: تاکنون ۲۶۵ میلیارد تومان اعتبار عمرانی استان تخصیص داده شده است که ۸۳ درصد از این منابع به صورت نقدی و ۱۷ درصد به صورت اسناد خزانه اسلامی بوده است.
رحمانی یادآور شد: تخصیص منابع به صورت نقدی سبب شده تا امسال جذب این اعتبارات ساده تر انجام و موجب افزایش میزان پیشرفت فیزیکی در طرح ها و پروژه های سطح استان شود.
خراسان شمالی با یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است.
نظر شما