طرز تهیه جوجه کباب نرم
برای تهیه یک جوجه کباب نرم از مرغ منجمد استفاده کنید. یا اگر مرغ گرم تهیه کرده اید باید حداقل یک شبانه روز گوشت را فریز کنید. نکته ای که باعث ترد شدن جوجه کباب می شود و رستوران داران از آن استفاده می کنند همین راهکار است.
استفاده از ماست در جوجه کباب باعث ترد کردن گوشت در حین پخت می شود. هنگام کباب کردن مرغ، از حرارت مناسب استفاده کنید تا مرغ به سرعت پخته و آبدار و ترد شود.
برای سرخ کردن قطعات جوجه باید بال ها، سینه و ران ها را جداگانه برش دهید. این گوشت با استخوان به آرامی پخته می شود و زمان بیشاری برای پخت نیاز دارد و باید جدا از سایر گوشت ها مانند سینه مرغ بریده شود و از قبل روی آتش گذاشته شود. برای زیباتر شدن جوجه کباب مرغ را به قطعات مساوی تقسیم کنید.
گوجه فرنگی و سبزی اغلب در کنار جوجه کباب استفاده می شود و بهتر است در این مورد گوجه و فلفل در سیخ های جداگانه روی آتش قرار گیرد. فلفل سبز زودتر از گوجه پخته می شود و اگر با گوجه به صورت مخلوط به سیخ گرفته شود زمانی که فلفل ها پخته شد گوجه ها هنوز نپخته است.
صبر کنید تا زغال چوب یا چوب به خوبی برشته و مشتعل شود و از کباب کردن جوجه روی شعله های نارس یا شعله های خیلی سوزان خودداری کنید. کیفیت پخت کباب تا حد زیادی به مرحله به سیخ گرفتن جوجه ها بستگی دارد. سعی کنید مرغ را به قطعات مساوی تقسیم کنید تا به طور یکنواخت بپزد.
ابتدا محلول غلیظ زعفران را به تکه های مرغ خرد شده اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تکه های مرغ به مدت ۱ ساعت با محلول زعفران بماند. سپس روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تکه های مرغ کاملا با روغن مایع آغشته شود.
آبلیمو و نمک و ادویه های تازه را به مواد اضافه می کنیم و یک ساعت دیگر استراحت می دهیم و در آخر پیاز خرد شده که بهتر است به صورت خلالی باشد را اضافه می کنیم. فلفل دلمه ای خرد شده نیز بسته به ذائقه افراد در این مرحله اضافه می شود. مخلوط بدست آمده حداقل ۲ ساعت و حداکثر ۱ ساعت باید استراحت کند. مواد را یک شب در یخچال بگذارید تا طعم بهتری پیدا کند.
سپس روی حرارت داغ و متوسط (زغال قرمز) می پزیم و با پلو زعفرانی و کره و گوجه فرنگی پخته سرو می کنیم. بنابراین برای تهیه جوجه کباب نرم و ترد ۴ ساعت زمان لازم است. بهتر است از قبل برنامه ریزی کنید تا زمان را تلف نکنید.
مقاله پیشنهادی : طرز تهیه کباب کوبیده مرغ خانگی ساده و خوشمزه
بهتر است از زیتون، موسیر، ماست، آبلیمو و غیره در مواد طعم دهنده جوجه استفاده کنید، سپس آن را کبابی کنید. این کار به جوجه کباب کمک می کند تا ترد شود و طعم جالبی داشته باشد
اکثر مردم از فلفل دلمه ای خرد شده استفاده می کنند. توصیه ما این است که فلفل ها را خرد کنید تا طعم و بافت فلفل ها در گوشت نفوذ کند و طعم دیگری به آن بدهد.
زعفران طعم مرغ کبابی شما را بسیار متفاوت می کند و نشان می دهد که این غذای بین المللی را به یک غذای ایرانی تبدیل کرده اید.
از ادویه هایی مانند دارچین، سماق، کاری و پودر لیمو استفاده نکنید. این ادویه ها اگرچه معطر هستند اما پس از پخت و کباب شدن باعث تلخی گوشت می شوند.
برای تزیین جوجه کباب از گوجه فرنگی و فلفل استفاده کنید. گوجه ها را کمی سرخ کنید خیلی بهتر می شود. جوجه کباب معمولا از قسمت سینه جدا می شود، اما اگر قسمت های مختلف آن را با هم ترکیب کنید، طعم متفاوتی را تجربه می کنید.
بسیاری از جوجه کباب های آبدار را ترجیح میدهند. پوست مرغ را برای این منظور از روی قطعات مرغ جدا نمی کنند. در این شرایط اگر بتوانید به راحتی پوست را جدا کنید. می توانید از قسمت پایینی گوشت که خیلی خشک نباشد استفاده کنید.
مزیت دیگر استفاده از گوشت با پوست این است که اگر گوشت بخواهد بسوزد ابتدا پوست آن میسوزد و به خود گوشت آسیبی نمیرسد. طعم مرغ کبابی به ذائقه بستگی دارد، اما اساسا مواد اصلی آن پیاز، آبلیمو، روغن زیتون فرابکر، نمک و زعفران است.
در صورت استفاده از پیاز رنده شده به جای پیاز خرد شده فقط از آب پیاز استفاده کنید. در این صورت سس جوجه کباب شما شامل آب پیاز، آبلیمو، نمک، کمی روغن خالص یا روغن زیتون به همراه ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده خواهد بود.
*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.
نظر شما