۲۹ دی ۱۴۰۱، ۱۹:۳۰
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 85003808
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نخستین رویداد هم‌آفرینی ملایر آغاز به کار کرد

همدان- ایرنا- نخستین رویداد هم‌آفرینی در ملایر ؛شهر جهانی مبلمان منبت و شهر جهانی انگور، در راستای نوآوری در خلق و توسعه کسب و کارها، استارتاپ‌های بومی در حوزه گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی و شهر هوشمندروز پنجشنبه آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا این نخستین رویداد هم‌آفرینی در استان همدان است که به مدت سه روز با محوریت توسعه میراث فرهنگی، صنایع دستی، خدمات گردشگری، تفریحی و اقامتی شهر ملایر، ارتقای خدمات الکترونیکی و مجازی حوزه گردشگری در قالب کارگاه‌های آموزشی و تجربی، آموزش و یادگیری از ایده تا اجرا، حضور همراهان، مدیران و راهنمایان حین رویداد، ارائه کارگاه‌های تخصصی و عمومی و حضور داوران و مدیران شهری در حال برگزاری است.

معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر عصر پنجشنبه در آئین آغاز به کار نخستین رویداد هم‌آفرینی ملایر اظهار داشت: مردم ملایر مردمی مطالبه‌گر و همواره به دنبال گمشده‌ تاریخی خود هستند و آن گمشده یک آرمان شهر است.

"سلمان اسماعیلی" با تاکید بر اینکه خروجی این رویداد هم‌آفرینی باید تحقق آرمان شهر ملایر باشد، افزود: در این مسیر متناسب با داشته‌ها، ظرفیت‌ها و سرمایه‌های گذشته ملایر و آنچه در اختیار ما است، می‌توانیم به این آرمان شهر برسیم.

وی هویت تاریخی را یکی از مهمترین داشته‌های ملایر دانست و ادامه داد: ملایر یکی از مادستان‌ترین شهرهای ایران است و تاریخ ملایر با داشتن ارگ باستانی نوشیجان قدمتی ۶ هزار ساله و شهر زیرزمینی سامن قدمتی چهار هزار ساله دارد و به این هویت و عقبه تاریخی افتخار می‌کنیم.

نخستین رویداد هم‌آفرینی ملایر آغاز به کار کرد

فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه این هویت تاریخی در فرهنگ‌سازی بومی، منطقه‌ای و محلی موثر است، بیان کرد: عمده حیات وحش استان همدان با ۴۰ درصد در شهر ملایر است و با وجود ۱۱ هزار هکتار باغ انگور، ملایر یکی از بزرگترین باغ شهرهای ایران است.

اسماعیلی مینی‌وُرلد یا جهان کوچک را با ۴۸ هکتار وسعت به عنوان یکی از جاذبه‌های تفریحی، توریستی و گردشگری بی‌نظیر ایران عنوان و بیان کرد: این مجموعه یک اثر مهم تفریحی و توریستی آرمان شهر ملایر است که امیدواریم به سرعت به مرحله نهایی برسد.

وی یادآور شد: ویژگی بعدی ملایر که هم در گذشته ما را استوار می‌کند و هم تصویر آینده این شهر را نشان می‌دهد، ابعاد اقتصادی است و امروز ملایر به عنوان یکی از ۱۰ شهرستان استان، بالغ بر ۴۵ درصد صادرات استان را به خود اختصاص داده است.

معاون استاندار همدان افزود: این شهرستان چند صنعت راهبردی دارد که ۶۰ درصد نیاز کشور را تامین می‌کند و کشاورزی آن در سازمان فائو ثبت جهانی شده و مبلمان منبت آن نیز عنوان جهانی صنایع دستی را کسب کرده است.

اسماعیلی فرهنگ، شهری امن برای گردشگران، توریست و سرمایه‌گذاران و شهر هنرمندان و فرهیختگان را دیگر شاخصه‌های ملایر عنوان کرد و ادامه داد: ایده واحد حلقه اصلی است که همه مسئولان و مردم را با همه سلائق و ذائقه‌های مختلف، حول این آرمان شهر جمع می‌کند تا به ایده و نقطه‌ای واحد برسیم.

وی تاکید کرد: اولین الزام اثرگذاری این ایده مرکزی و واحد، این است که همه مردم و اکثریت نخبگان جامعه به یک ایده مشترک در مسیر توسعه ملایر برسند، امروز دوره مدیریت پشت شیشه‌ها گذشته و مدیریت مردمی است.

فرماندار ویژه ملایر گفت: با اولویت‌بندی راهکارها و مشکلات، باید به یک نسخه از برندینگ ملایر برسیم و اگر می‌خواهیم شهری بهتر و منسجم‌تر داشته باشیم، خروجی راهکارهای این همایش باید متناسب با خروجی نخبگان و صاحب‌نظران باشد.

شهردار ملایر نیز هدف از برگزاری این همایش را نوآوری در خلق و توسعه کسب و کارهای شرکت‌های نوپای بومی با موضوعات گردشگری، صنایع دستی و شهر هوشمند عنوان کرد و افزود: این همایش به مدت ۳ روز با رویکرد آموزشی و تجربی به صورت تیم‌های سه و ۱۰ نفره یا انفرادی با حضور داوران و مدیران شهری هم‌آفرینی در حال اجرا است.

"مجید فرجی" بیان کرد: این رویداد بین هشت گروه فعالان اکوسیستم نوآوری، فعالان حوزه صنعت، گردشگری، مدیریت کسب و کار، معماران، کنشگران اجتماعی، دیجیتال مارکتینگ و گرافیک برگزار شده است.

وی ادامه داد: شرکت کنندگان همگی در یک فضای مشترک قرار می‌گیرند و پس از طرح مسائل مربوط به شهر از سوی مدیریت شهری برای حل مسائل تلاش کرده و در طول مدت این همایش منتورها و تسهیل‌گران، شرکت کنندگان را حمایت می‌کنند تا بهترین راه حل‌ها کشف و ارائه گردد.

شهردار ملایر خاطر نشان کرد: پس از سه روز کار تیمی، در روز انتهایی ایده‌های برتری که رای داوران را کسب کردند، با حمایت‌های مالی و معنوی از سوی شهرداری وارد مراحل شتابدهی خواهند شد.

فرجی یادآور شد: به نفر اول این رویداد که بهترین ایده و طرح را داشته باشد، ۱۰ میلیون تومان، به نفر دوم هفت میلیون تومان و به نفر سوم پنج میلیون تومان جایزه پرداخت می‌شود.

به گزارش ایرنا نخستین رویداد هم‌آفرینی ملایر در مجتمع فرهنگی و خدماتی شهید "احمدرضا احدی" با حضور گروه‌های خلاق و ایده‌پرداز و شهروندان ملایر به مدت سه روز از ۲۸ تا ۳۰ دی‌ماه در حال برگزاری است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha