۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۳۶
کد خبرنگار: 1357
کد خبر: 85005326
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کارشناس غرب آسیا: مقاومت تنها خط مبارزه در فلسطین است

تهران-ایرنا- یک کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به بی ثمر بودن خط سازش برای مردم فلسطین، خط مقاومت را اکنون تنها خط مبارزه در فلسطین ارزیابی کرد و گفت: تشکیلات خودگردان نیز در خط مقاومت حل شده است.  

به گزارش ایرنا، سعدالله زارعی روز شنبه در نشست «افق تحولات رژیم صهیونیستی»، تحولات کنونی سرزمین های اشغالی را بسیار حایز اهمیت دانست و از کم توجهی رسانه های داخلی به مسائل فلسطین انتقاد کرد.

وی درباره اهمیت راهبردی مسأله فلسطین برای محور مقاومت نیز گفت: فلسطین در رابطه با جبهه مقاومت هم مهم است و شاخص پیروزی یا شکست است. اگر مقاومت فلسطین دست برتر را داشته باشد نشاندهنده دست بالای محور مقاومت است.

این کارشناس مسائل منطقه گفت: در جغرافیای فلسطین، از شمال تا جنوب و مرکز، باور به مقاومت گسترش پیدا کرده و اکنون خط مقاومت تنها خط مورد حمایت مردم است.

زارعی، موفقیت های خط مقاومت در پرونده فلسطین را یکی از دلایل حل شدن خط سازش در خط مقاومت ارزیابی کرد و افزود: فلسطینی ها بی ثمری خط سازش را دیده اند و ثمرات خط مقاومت را شاهد بوده اند. اکنون، باوجود شرارت های نتانیاهو، امنیت فلسطینی ها در چند دهه گذشته به لطف مقاومت ارتقاء یافته است.

وی گفت: خط مقاومت قدرتمندی و اقتدار خود را ثابت کرده و به همین خاطر رژیم اسرائیل جرات مقابله با آن را ندارد.

این کارشناس مسائل فلسطین درباره دیگر دلایل روی آوردن مردم به محور مقاومت گفت: شکست خط سازش دلیل دیگر آن است و باوجود حمایت آمریکا، اروپا، کشورهای عربی و برخی سازمان‌های داخل فلسطین، خط سازش ثمره ای نداشت و مردم از خط سازش ناامید شدند و اکنون از حمایت مردمی برخوردار نیستند.

کابینه نتانیاهو در حال فروپاشی است/احتمال برگزاری انتخابات زودهنگام

زارعی، تحولات داخلی رژیم صهیونیستی را نیز در قدرت گرفتن محور مقاومت مهم دانست و گفت: روی کار آمدن تندروها در کابینه نتانیاهو به این فضا دامن زده است و رژیم صهیونیستی در بدترین دوره تاریخی خود قرار دارد و در هیچ مقطعی، تا این حد اختلافات داخلی بین سران این رژیم شدید نبوده است.

وی گفت: احزاب چپ رژیم صهیونیستی به اپوزیسیون قدرتمندی در درون این رژیم تبدیل شده اند و ۵۳ کرسی کنست را در اختیار دارند؛ آنها اپوزیسیونی هستند که از انتقاد به کابینه نتانیاهو به انتقاد از کلیت رژیم اسرائیل رسیده اند.

این کارشناس مسائل جهان اسلام با بیان اینکه کابینه، ارتش، دستگاه امنیتی و دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی با هم درگیر هستند، گفت: دستگاه قضایی «آریه درعی» رهبر حزب تندرو شاس با ۱۱ کرسی در کنست را فاقد صلاحیت حضور در کابینه نتانیاهو دانسته است. در صورتی که وی از کابینه خارج شود کابینه نتانیاهو فرو می پاشد و دیگر در کنست اکثریت نخواهد داشت.

زارعی، وقوع درگیری بین احزاب سیاسی و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی در آینده نزدیک را بعید ندانست و افزود: احتمال شکست کابینه جدید نتانیاهو وجود دارد و بی توجهی دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی و اصرار بر رای خود درباره عدم صلاحیت رهبر حزب شاس، تشدید خشونت سیاسی را در سرزمین های اشغالی نشان می دهد.

وی برگزاری پنج انتخابات در چهار سال اخیر را در سرزمین های اشغالی نشان‌دهنده بی ثباتی سیاسی رژیم صهیونیستی دانست و گفت: فقدان شخصیت های میانجی نیز از دیگر مشکلات رژیم اسراییل است و کسی نیست که نقش میانجی را برای کاهش تنش ها ایفا کند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه نتانیاهو اسما رییس کابینه است، گفت : وی اقتدار ندارد و مثل یک مدیر هیات مدیره رفتار می کند که با احزاب شریک، احزاب رقیب و در عین حال فلسطینی ها درگیر است.

زارعی افزود: کارشناسان اسراییلی معتقدند طی سه یا چهار سال آینده، رژیم صهیونیستی دچار فروپاشی می شود و این رژیم براساس پیش بینی های تاریخی، هشتاد سالگی را نخواهد دید.

وی افزود: حتی اگر رژیم صهیونیستی چهار سال دیگر هم سقوط نکند به هر حال، سقوط آن بسیار نزدیک است و شکست این رژیم، شکست بزرگترین پروژه قرن در غرب آسیاست.

شکست پروژه اسرائیل، آغازگر دومینو شکست‌های دشمن است

این کارشناس مسائل منطقه گفت: اسرائیل به عنوان پروژه ای که از پیش از اعلامیه بالفور آغاز شد، تمام خواهد شد بدون اینکه نتیجه ای برای بانیان آن داشته باشد. این شکست منجر به شکست دیگر پروژه ها علیه جهان اسلام به صورت دومینو وار خواهد شد.

زارعی به تحولات اوکراین و دیگر تحولات جهان اشاره کرد و گفت: جهان در حال دگردیسی است. در این شرایط، شکست رژیم صهیونیستی تحولی سرنوشت ساز برای جهان اسلام است.

وی افزود: به طور متوسط، روزانه بیش از ۳۰ تا ۴۰ عملیات توسط فلسطینی ها علیه رژیم اسرائیل انجام می شود و تعداد کشته های رژیم صهیونیستی از تعداد کشته ها در جنگ های گذشته با اعراب بیشتر است. حداقل ۵۰ اسراییلی و بیش از ۲۷۰ فلسطینی سال گذشته میلادی کشته شدند که در تاریخ تاسیس این رژیم بی سابقه است.

این کارشناس مسائل فلسطین گفت: تحولات کرانه باختری فراتر از یک انتفاضه است. تعداد کشته های اسراییلی در سال گذشته به خودی خود گویای وضع موجود است. شهرک های صهیونیست نشین در گذشته، از نظر امنیتی نقطه قوت رژیم صهیونیستی بوده اند اما اکنون نظامیان صهیونیست نمی توانند امنیت آنها را تامین کنند و تامین امنیت آنها بسیار هزینه بر شده است.

زارعی درباره وضعیت تشکیلات خودگردان فلسطین نیز افزود: تشکیلات خودگردان تسلیم مقاومت شده و یگان نظامی آن به مقاومت پیوسته و در خدمت مقاومت است.

وی، پروژه عادی سازی و توافق ابراهیم برای عادی سازی را نیز شکست خورده ارزیابی کرد و گفت: مصوبه ضد اسرائیلی پیشنهادی امارات در مجمع عمومی سازمان ملل متحد یا بسته شدن فضای هوایی عمان به روی هواپیماهای اسراییلی حاکی از شکست پروژه عادی سازی است.

این کارشناس مسائل جهان اسلام، پیوستن عربستان به پروژه عادی سازی را نیز بعید دانست و گفت: سال‌هاست عربستان فقط صحبت از عادی سازی می کند اما هیچ اقدام عملی در این رابطه انجام نمی دهد و عادی سازی در عمل به محاق رفته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha