به گزارش ایرنا، علیرضا قاسمی فرزاد روز یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی افزود: باید سعی شود دستاورهای عظیم انقلاب اسلامی در شاخص ها و حوزه های گوناگون به گونه ای ملموس و هنرمندانه برای مردم و نسلی که چندان با دوران اوایل انقلاب آشنا نیستند تبیین و انتقال یابد.
وی همه نهادها و دستگاه های فرهنگی، خدماتی و اجرایی استان را نیز موظف به همکاری با ستاد برگزاری دهه فجر کرد و گفت: این دهه بهترین فرصت برای تبیین و روشنگری دستاوردها و اقدامات و فعالیت های نظام و دولت در ابعاد و حوزه های گوناگون است.
قاسمیفرزاد همچنین از همه دستگاه ها به ویژه شهرداری ها و دهیاری ها در نقاط مختلف شهری و روستایی خواست ضمن رویکرد محتوایی به برنامه ها تلاش کنند که شور نشاط ایامالله دهه فجر را به گونه ای گسترده و محسوس برای مردم و شهروندان فراهم کنند که فضای شهری و روستاهای ما نمود عینی از این ایام پر افتخار را برای مردم ایجاد کند.
استاندار همدان اظهار داشت: بدون شک بعد از سیاهنماییهای دشمنان، باید برنامههای متنوع و نشاطآوری در راستای جهاد تبین در ایام الله دهه فجر امسال داشته باشیم.
وی گفت: دستگاه های فرهنگی باید برنامه هایی را تدوین کنند که در اجرای آن، دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی برای نسل جدید به نحو مطلوب بازگو شود.
استاندار همدان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پارلمان اروپا در اقدامی نابخردانه و غیرقانونی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست گروههای تروریستی قرار داده و این اقدام را محکوم میکنیم.
وی اظهار داشت: بدون شک اگر شورای پارلمان اروپا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست گروههای های تروریستی قرار دهد و آن را تصویب کند، تبعات و هزینههای زیادی برای آنها خواهد داشت.
قاسمیفرزاد تصریح کرد: گروهک منافقین کور دل که دستشان به خون مردم ایران و عراق آغشته است را از فهرست گروههای تروریستی خارج میکنند، این در حالی است که نهاد نظامی و قانونی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که سالهاست در راستای ضد تروریست اقدام و تلاش میکند، در فهرست گروههای تروریستی قرار میدهند.
وی همچنین به موضوع برگزاری اردوهای دانش آموزی و آشنایی نسل امروزو دانش آموزان با محتوای انقلاب، دستاوردها و حتی ساختار اداری، اجرایی بازدید از مراکز دینی و اسلامی اشاره کرد و گفت: کار و هزینه در این حوزه سرمایه محسوب می شود.
استاندار همدان با اشاره به اینکه اردوهای دانش آموزی نقش مهمی در تربیت و آینده آنها دارد، عنوان کرد: زمینه بازدید دانشآموزان از دستگاههای اجرایی، مراکز علمی، صنایع تولیدی، سازمانها و نهادها فراهم میشود.
قاسمی فرزاد بدون اشاره به میزان اعتبار تخصیص یافته ، گفت: بخشی از بودجه سفر رییس جمهور و هیات دولت سیزدهم به استان همدان، برای توسعه و تجهیز اردوگاههای فرهنگی و تربیتی دانشآموزی اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اینکه تقویت و حمایت از اردوگاههای دانشآموزی استان، هزینه نیست، بلکه سرمایه گذاری است، اظهار داشت: بخشی از اعتبارات فرهنگی سفر رئیس جمهور به استان را به بازدیدهای دانشآموزان از مراکز علمی، موزه دفاع مقدس، دستگاههای اجرایی استان و دیگر بازدیدهای اثرگذار اختصاص خواهیم داد.
روایت جانفشانی های رزمندگان برای ۱۲ هزار دانش آموز
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان هم گفت: به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی با رشادتهای رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس، نزدیک به ۱۲ هزار دانشآموز از ابتدای سالتحصیلی جاری تا کنون از باغ موزه دفاع مقدس همدان بازدید کردهاند.
محمود نقوی افزود: اعزام دانش آموزان به مشهد مقدس و مناطق جنوب کشور یکی از مهمترین برنامه هایی است که در قالب اردوهای دانش آموزی برای نوجوانان استان برگزار میشود.
وی اظهار داشت: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته، قراراست با ارائه راهکارهای موثر، دانش آموزانی که در معرض خطر آسیب های اجتماعی هستند را در قالب اردوهای دانش آموزی ، مراکز دینی و سایر نهادهای فرهنگی تاثیرگذار بیشتر آشنا کنیم تا زمینه کاهش این آسیب ها را فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: یک هزار مربی در سطح کشور در دورههای رشد و توانمند یابی مربیان اردوهای دانشآموزی شرکت کردند که از این تعداد ۲۱۰ مربی از استان همدان بودند.
نقوی ادامه داد: ۸۰ میلیون تومان اعتبار برای برگزاری اردوی ارتقا و توانمدیابی مربیان هزینه شد و از ۲۱۰ مربی شرکت کننده، بین ۲۰ تا ۳۰ نفر انتخاب شدند تا در اسفند ماه اردوهای داخل استان برگزار کنیم.
وی تاکید کرد: جشنواره آدم برفی جمعه گذشته با حضور ۱۰۰ خانواده در اردوگاه گنجنامه با حضور دانش آموزان و خانواده آن ها برگزار شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان افزود: جشنواره ساخت آدمبرفی، روز جمعه هفته جاری نیز با حضور دانش آموزان دختر در اردوگاههای دانشآموزی گنجنامه، نصر و کیوارستان بر گزار می شود و به همه دانش آموزان دعوت شده لوح تقدیر و و به برگزیدگان هدیه نقدی اهدا میشود.
وی افزود: ۷۰ میلیون تومان از اعتبارات آموزش و پرورش استان برای تجهیز و بازسازی اردوگاه دانشآموزی گنجنامه هزینه شده است.
نقوی بیان کرد:برای توسعه و تجهیز اردوگاههای دانشآموزی تاکنون ۴۰۰ میلیون تومان به اردوگاه ۱۳ آبان ، ۳۰۰ میلیون تومان به اردوگاه گنجنامه و ۲۵۰ میلیون تومان نیز برای اردوگاه تویسرکان اختصاص یافته است.
وی افزود: تا کنون۳۳۱ مجوز برگزاری اردوی دانشآموزی در داخل استان صادر شده که بازدید از موزه دفاع مقدس بیشترین مورد بوده است.
نظر شما