۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۰۴
کد خبرنگار: 2279
کد خبر: 85009809
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

چند تمرین اصلاحی برای درمان کمر درد

۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۰۴
کد خبر: 85009809
چند تمرین اصلاحی برای درمان کمر درد

در کل جهان کمر درد جز شایع‌ترین دردها به شمار می‌آید. تا 60٪ بزرگسالان در طول زندگی خود کمردرد را تجربه می‌کنند. در این مقاله با چند تمرین اصلاحی برای درمان کمر درد آشنا می شوید.

بسیاری از افراد در رابطه با اینکه مسئله کمردرد چقدر جدی است آشنایی ندارند و به همان روش‌هایی که عادت کرده‌اند به انجام کارها و تمرینات و فعالیت‌های نادرست روزانه خود ادامه می‌دهند. این یک اشتباه است زیرا آن‌ها ممکن است کمر درد خود را با انجام حرکات خاص، به ویژه هنگام تمرین، تشدید کنند.

حرکاتی مانند قوز یا خم شدن پشت در واقع می‌تواند درد کمر را بدتر کند. هنگامی که به حالت ایستاده یا نشسته به جلو خم می‌شوید، فضای بین دیسک‌های ستون فقرات خود را افزایش می‌دهید و فشار اضافی را به مهره‌های کمر وارد می‌کنید. در اینجا 5 تمرین مؤثر و کاربردی را مرور می‌کنیم که از درد مزمن کمر جلوگیری می‌کند. با این حال، هنوز روش‌هایی برای ورزش و لذت بردن از فعالیت‌های فضای باز وجود دارد که کمر فرد را خسته نمی‌کند و باعث درد هم نمی‌شوند.

تمرین اصلاحی اول برای کمر درد

اگرچه حرکات شنا بر زمین در ایجاد قدرت کلی بدن مؤثر هستند، اما اغلب به درستی اجرا نمی‌شوند. انجام نادرست این تمرین می‌تواند منجر به درد کمر و شانه شود. اگر می‌خواهید تمرین شنا بر زمین را انجام دهید، مطمئن شوید که کمر در وضعیت محکم و انقباض است، شکم به داخل درون قرار گرفته و ستون فقرات صاف است. سر، پشت و باسن باید تراز و کاملاً صاف شوند. ران‌ها را در راستای سطح بدن قرار دهید تا از کمردرد جلوگیری کنید.

علت کمر درد در زنان

اگر از کمردرد رنج می‌برید، برای مدت زمان طولانی از هر نوع فعالیت دوچرخه سواری خودداری کنید. زمانی که به مدت طولانی برای طی کردن مسافت‌های بسیار بر دوچرخه نشسته‌اید متمایل شدن بدن به جلو روی دوچرخه ثابت یا دوچرخه سواری جاده‌ای باعث ایجاد فشار زیادی در ناحیه کمر می‌شود. در عوض فعالیتی مانند شنا را امتحان کنید تا از قرار گرفتن در حالت خم شده به جلو جلوگیری کنید.

یوگا و مدیتیشن گزینه مناسب دیگری جهت کاهش دردهای مزمن مانند کمردرد است. برخلاف بسیاری از باورها، مدیتیشن و یوگا گزینه مناسبی برای تسکین درد است. مدیتیشن اغلب شامل تمرکز تنفس یا تکرار حرکات آرامش بخش برای کمک به مرکزیت ذهن و آرامش بدن است. با آموزش صحیح، مدیتیشن می‌تواند به فرد کمک کند تا درد مزمن را کنترل کند.

فتق دیسک نیز می‌تواند در اثر بلند کردن اجسام سنگین یا جراحات مانند ضربه ناگهانی ایجاد شود. به این حالت لغزش یا پارگی دیسک نیز گفته می‌شود. هنگامی که دیسک کمر پاره می‌شود، ممکن است به اعصاب نخاعی فشار وارد شود. فتق دیسک زمانی اتفاق می‌افتد که داخل نرم دیسک ستون فقرات به بیرون فشار بیاورد و از طریق پارگی در پوشش بیرونی آن بیرون بزند. فتق دیسک بیشتر در ناحیه کمر دیده می‌شود، اما می‌تواند در گردن نیز رخ دهد و باعث ایجاد درد در قسمت فوقانی کمر شود. آن‌ها ممکن است در افراد دارای اضافه وزن یا در افراد مسن بیشتر رخ دهند. سایر علائم فتق دیسک عبارت‌اند از:

  • درد بازو یا شانه که ممکن است با سرفه یا عطسه بدتر شود
  • احساس سوزن سوزن شدن
  • بی حسی
  • ضعف عضلانی در بازو یا شانه

پوکی استخوان یک بیماری استخوانی است که خطر شکستگی را افزایش می‌دهد. افراد مبتلا به این بیماری اغلب تا زمانی که دچار شکستگی فشاری در مهره‌های نخاعی نشوند نمی‌دانند که به آن مبتلا هستند. علائم عبارت‌اند از:

  • شروع ناگهانی کمردرد
  • درد شدید هنگام ایستادن یا راه رفتن
  • کاهش قد
  • عقب رفتن لثه
  • گرفتگی دست
  • ناخن‌های شکننده

آرتروز

استئوآرتریت (OA) مفاصل بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد. بیشتر مهره‌های ستون فقرات به مفاصل بدن متصل هستند و این ناحیه از بدن را مستعد ابتلا به آرتروز می‌کند. استئوآرتریت می‌تواند باعث درد بالای سمت راست یا درد در هر نقطه از ستون فقرات شود. این وضعیت گاهی اوقات با اسکولیوز همراه است. علائم دیگر عبارت‌اند از:

  • تابش درد در گردن، بازوها یا شانه‌ها
  • ضعف
  • بی حسی
  • گرفتگی عضلات

· سفتی، سختی

۰ نفر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha