به گزارش خبرنگار ایرنا، استاندار خراسان شمالی در این آیین با تاکید بر اینکه این بازارچه یکی از نیازمندی ها برای توسعه فعالیت بانوان بویژه زنان سرپرست خانوار است گفت: مرحله نخست این طرح در ۱۰ غرفه و در ۱۰۰ مترمربع در شهر بازی مرکز استان وارد مرحله اجرایی شد و در خردادماه سال آتی افتتاح می شود و این طرح در مراحل بعدی گسترش می یابد.
محمدرضا حسین نژاد اظهار کرد: با اجرای این طرح، مشکل تامین بازار فروش محصولات تولیدی بانوان با آغاز به کار این بازارچه کاسته می شود.
وی ادامه داد: تلاش داریم تا بازارچه و غرفه های بیشتری در شهرستان های استان راه اندازی شود تا زنان سرپرست خانوار به راحتی محصولات تولیدی خود را به فروش برسانند.
استاندار خراسان شمالی افزود: رویکرد ما توسعه بازارچه و افزایش غرفه ها است و در این زمینه در آینده مکان و نقاط دیگر شناسایی و برای راه اندازی بازارچه ها در نظر گرفته می شود.
فعالیت ۱۸ هزار صنعتگر در خراسان شمالی
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی هم در این آیین با بیان اینکه زمان افتتاح این بازارچه، ۲۱ خرداد ماه سال آتی و همزمان با روز صنایع دستی خواهد بود گفت: در این مکان ۱۰ غرفه راه اندازی می شود.
علی مستوفیان اظهار کرد: در استان ۱۸ هزار نفر صنعتگر در رشته های مختلف فعالیت دارند که ۶۰ درصد از آنان بانوان هستند.
وی گفت: زنان صنعتگر بویژه زنان سرپرست خانوار برای بازار فروش محصولات تولیدی خود نیاز به حمایت دارند که این بازار ها در راستای حمایت از این قشر راه اندازی می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: توسعه صنعت گردشگری نیاز به هم افزایی دارد که خوشبختانه شاهد همکاری و همدلی میان دستگاه های مختلف در این باره هستیم.
خراسان شمالی با یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است.
نظر شما