هیجانات زودگذر انتخاباتی باعث بر زمین ماندن مطالبات مردم شده است

تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور گفت: هیجانات زودگذر انتخاباتی و اظهارنظرهای هیجانی باعث بر زمین ماندن مطالبات مردم شده است و احزاب باید در این زمینه نقش آفرینی کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، عبدالله مرادی روز شنبه در همایش خانه احزاب با عنوان آسیب شناسی دو انتخابات اخیر، مشارکت، اعتماد و امید را مولفه‌های اصلی سرمایه‌های اجتماعی عنوان کرد و گفت: احزاب در اینجا به عنوان واسط نظام سیاسی با جامعه مهمترین نقش را ایفا می‌کنند.

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور، سرمایه اجتماعی را نقطه تلاقی دولت و احزاب عنوان کرد و افزود: نگاه نظام سیاسی به احزاب مشورتی است و احزاب هم باید به شکل شفاف و عالمانه بر دولت نظارت کنند و ریل گذار و بیان کننده مطالبات مردم باشند و همچنین پل ارتباطی میان نظام سیاسی و مردم باشند.

مرادی اضافه کرد: حتما مطلع هستید که فقدان اراده برای حل مسائل در گذشته باعث شده است که دولت سیزدهم انبوهی از مشکلات را به ارث ببرد که به آن باید تحریم‌های اقتصادی را هم اضافه کرد.

وی، دولت را مرد میدان و مقاومت و مرد دیپلماسی و مذاکره عنوان کرد و افزود: مهمترین اولویت دولت این است که دچار دوقطبی‌های گذشته نشود.

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور با تاکید بر کار مشترک میان جامعه مدنی متشکل از احزاب و دولت، به موضوع مشارکت آگاهانه و فعال اشاره کرد و گفت: یکی از عوامل کاهنده نرخ مشارکت این است که مردم احساس کنند رقابت سیاسی چیزی جز پست‌طلبی‌ نیست.

مرادی اضافه کرد: هیجانات زودگذر انتخاباتی و اظهارنظرهای هیجانی باعث شده مطالبات مردم روی زمین بماند و تکرار همین مسأله باعث تضعیف مشارکت در انتخابات شده است و در اینجاست که نقش احزاب اهمیت می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: احزاب باید توجه داشته باشند که به جای هیجانات انتخاباتی باید وارد رقابت قاعده‌مند و عقلانیت سیاسی شوند.

این مقام وزارت کشور تصریح کرد: از خانه احزاب انتظار می‌رود با دستور کار قراردادن مسئولیت‌پذیری در انتخابات، رویکرد حل‌ مساله را دنبال کنند.

مرادی گفت: ۱۱ ماهه اخیر، ۱۱ جلسه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب برگزار شده است. در این مدت تلاش کردیم که کمیسیون را به فرصتی برای گفت‌وگو با احزاب تبدیل کنیم. در این مدت نمایندگان احزاب مختلف به کمیسیون دعوت شدند تا احزاب به شکل قانونمند فعالیت کنند.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب اضافه کرد: تعامل خوبی با خانه احزاب وجود داشته است. خانه احزاب نقش مهمی برای حل مسائل اساسی کشور خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، همایش خانه احزاب ایران با عنوان «آسیب‌شناسی انتخابات اخیر» با حضور احمد وحیدی وزیر کشور، منوچهر متکی رئیس خانه احزاب ایران، محمدرضا غلامرضا معاون سیاسی وزیر کشور، عبدالله مرادی دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب ‌و دبیران کل احزاب در وزارت کشور برگزار شد.

در همایش امروز که به همت خانه احزاب ایران و با حضور نمایندگان احزاب و تشکل‌های سیاسی در وزارت کشور برگزار شد، نمایندگان سه گروه سیاسی اصلاح طلبان، مستقلین و اصولگرایان به بیان دیدگاههای خود درباره راههای افزایش مشارکت مردم در انتخابات پرداختند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha