لیلا غریب روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: دهیاران با همکاری مسوولان مالی در تنظیم بودجه دقت کافی داشته باشند، چرا که بر اساس قانون، هزینه کرد اعتبارات روستا خارج از بودجه مصوب و سر فصل های تعیین شده ممنوع است.
وی اضافه نمود: بودجه دهیاری ها بعد از تنظیم در دی ماه توسط دهیار برای تصویب تحویل شورای اسلامی روستا می شود و شورا موظف است تا پایان اسفند ماه تکلیف بودجه سال آینده روستا را روشن کند.
این مسوول یادآور شد: بودجه سالانه دهیاری ها همچون بودجه شهرداری یک برنامه جامع مالی است که در آن کلیه خدمات، فعالیت ها و اقداماتی که باید در سال مالی انجام شود همراه با برآورد میزان مبلغ و مخارج و درآمد های دهیاری برای تامین هزینه ها پیش بینی شده است.
مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری قزوین تصریح کرد: میزان اعتبارات عمرانی نباید از ۶۰ درصد بودجه سالانه کمتر باشد و اعتباراتی که در بودجه تصویب می شود باید با نظارت شورای اسلامی روستا در محدوده و داخل بافت همان روستا هزینه شود.
وی تاکید کرد: با توجه وضعیت اقتصادی و تورم موجود، جهت جلوگیری از رسوب اعتبارات و سرانه روستا، دهیاران نسبت به اجرای پروژه های عمرانی با رعایت دستورالعمل های قانونی در اسرع وقت اقدام نمایند.
استان قزوین دارای بیش از ۶۰۰ دهیاری است.
نظر شما